«Πώς με συνέλαβαν στα Γιάννενα»

08:56 14/10/2013 - Πηγή: TNSite
Για τη μήνυση που του υπέβαλε ο Πάνος Καμμένος αλλά και τη σύλληψή του μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Παπαχρήστος.

«Χθες πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος μου. Ήμουν στα Γιάννενα», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος από την εκπομπή στην οποία μετέχει.

«Σήμερα είχα σκοπό να πάω στο γραφείο του εισαγγελέα. Θα προσκόμιζα και το αντίστοιχο έγγραφο», πρόσθεσε και περιέγραψε τη στιγμή της σύλληψής

του.

«Στις οκτώ το πρωί ανοίγω την πόρτα του δωματίου. Βλέπω τους αστυνομικούς οι οποίοι μου είπαν “ακολουθήστε μας”. Μεταφέρθηκα στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων. Ακολούθησαν διάφορες διαβουλεύσεις», είπε.

Και πρόσθεσε: «Το ένα ήταν να δικαστώ στα Γιάννενα ή έπρεπε να μείνω εκεί κρατούμενος και να μεταφερθώ στην Αθήνα». «Επειδή δεν υπήρχε μέσο να επιστρέψω, η εισαγγελέας Υπηρεσίας σε συνεργασία με συνάδελφό της από την Αθήνα αποφάσισαν να αφεθώ ελεύθερος», συνέχισε.

Πάντως, τόνισε ότι αυτή η ιστορία με τα αυτόφωρα πρέπει να τελειώνει.

«Εάν μιλάμε για ελευθερία του Τύπου, αυτό το πράγμα δεν είναι ελευθερία του Τύπου. Είναι καταστρατήγηση», είπε χαρακτηριστικά.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα