Η παιδική κολεξιόν της Χάιντι Κλουμ

07:36 14/10/2013 - Πηγή: TNSite

Business and pleasure συνδύασε αυτές τις μέρες η Χάιντι Κλουμ. Το διάσημο μοντέλο παρουσίασε τη νέα παιδική κολεξιόν του για την εταιρία Babies «R» US, στο πλαίσιο της Kids Fashion Week στη Νέα Υόρκη, και μερικές ώρες αργότερα (κατευθείαν μετά την προσγείωση της πτήσης στο Λος Αντζελες) βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών της, που

συμμετείχαν σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Οπως δήλωσε η Κλουμ μετά το τέλος του fashion show της, πηγή έμπνευσης για την κολεξιόν της ήταν η διασκέδαση, γι' αυτό χρησιμοποίησε έντονα, χαρούμενα χρώματα και άνετα υφάσματα που διευκολύνουν το παιχνίδι. «Οι γιοι μου φοράνε κόκκινα παντελόνια ή μπλούζες με περίεργα, έντονα χρώματα. Τα δικά μου παιδιά είναι πολύ προχωρημένα σε ό,τι αφορά το δικό τους στιλ ντυσίματος» εξήγησε η πολυτάλαντη Γερμανίδα σταρ, η οποία εκτός από επιτυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια ριάλιτι σόου αποδεικνύεται και εξαιρετική σχεδιάστρια ρούχων. Η μόνη που απογοητεύτηκε από την κολεξιόν της ήταν, όπως παραδέχτηκε, η 9χρονη κόρη της Λένι, κι αυτό επειδή τα ρούχα που σχεδιάζει απευθύνονται σε μικρότερες ηλικίες.

Φρόντισε ωστόσο να την αποζημιώσει, καθώς μετά την πασαρέλα βρέθηκαν όλοι στο γρασίδι, αφού συνόδευσε την ίδια και τα αδέρφια της στον παιδικό αγώνα ποδοσφαίρου στον οποίο συμμετείχαν. Εχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Μάρτιν Κρίστεν αλλά και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα νεογέννητο πομεράνιαν ονόματι Μπάτερκαπ, μετά το τέλος του ματς απόλαυσαν μια γρανίτα στον ήλιο.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα