Πώς άδειασε η Λέχου τον κουμπάρο της, Μπέζο!

21:50 19/11/2013 - Πηγή: TNSite

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα το πρωί η Κατερίνα Λέχου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το γάμο της με το Μάνο Στρατάκη. Ένα γάμο που ξάφνιασε ακόμα και την ίδια. Αποφάσισα πως πρέπει να αντιμετωπίσω το μεγαλύτερό μου φόβο, είπε η ηθοποιός εξηγώντας πως αυτό που την τρομάζει περισσότερο από καθετί είναι η δέσμευση, δηλαδή ο γάμος.

Το ότι θα παντρευτούν στην Πάτμο το καλοκαίρι το γνώριζε μόνο εκείνη και ο σύζυγός της , ουδείς άλλος. «Ούτε οι κουμπάροι;», ρώτησαν η Φαίη Σκορδά

και ο Γιώργος Λιάγκας και τότε ήρθε η απάντηση που ξάφνιασε παρουσιαστές και κοινό. «Οι κουμπάροι μας δεν ήξεραν ότι θα μας παντρέψουν. Ήταν τέλεια συγκυρία. Τους βρήκαμε εκεί (σ.σ. στις διακοπές μας στην Πάτμο) και λέμε «παιδιά δε μας παντρεύετε;» κι εκείνοι δέχτηκαν. Οι κουμπάροι στο γάμο δεν είναι τίποτα σημαντικό, συγνώμη Γιάννη μου, αλλά έτσι είναι. Αν δεν τους συναντούσαμε θα βάζαμε ένα βοσκό, έναν απλό άνθρωπο από το νησί, κάποιον θα βρίσκαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Λέχου, βέβαια, τόνισε πως εκτιμάει και συμπαθεί πολύ το Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη και χαίρεται που εν τέλει είναι οι κουμπάροι τους, απλώς δεν ήταν προγραμματισμένο. Όσο για τους γονείς της ηθοποιού, ενημερώθηκαν από εκείνη γιατί κατάλαβε ότι το γεγονός έγινε γνωστό στα Μέσα και θα έφτανε στα αυτιά τους: «Η μαμά μου μού είπε παιδί μου το ξέρω ότι εσύ για να παντρευόσουν μόνο έτσι θα παντρευόσουν». Ο πατέρας μου δεν το πίστευε. Τον πήρα μια εβδομάδα μετά και του λέω «Μπαμπά αλήθεια είναι, πίστεψέ το».

Όσο για το πώς είναι ο έγγαμος βίος; Η ηθοποιός είπε πως ακόμα έχουν και τα δυο τους σπίτια και δεν έχουν μετακομίσει εντελώς σε ένα σπίτι. «Θα γίνει κι αυτό σιγά σιγά», είπε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός παιδιού, η ηθοποιός δεν το αποκλείει, απλώς θεωρεί πως δεν είναι εύκολο τόσο ηλικιακά όσο και λόγω ζωής: «Αν με αυτό δεν έχει συμβιβαστεί ο Μάνος κακό του κεφαλιού του. Λάθος άνθρωπο παντρεύτηκε».

Πηγή: govastileto.gr

Σοφία Ζ

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα