«Παραμονεύει» για Κουρμπέλη η ΑΕΚ

20:50 29/7/2013 - Πηγή: TNSite
Το καλύτερο δυνατό στην περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη -δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν για την απόκτησή του- προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ.

Παρόλο που στην «Ένωση» εκτιμούν τον βασικό στόπερ της Εθνικής Ελπίδων, γνωρίζουν πως προτεραιότητα του Αστέρα Τρίπολης είναι να τον πουλήσει στο εξωτερικό.

Για την ακρίβεια, το γνώριζαν από την περίοδο που οι Αρκάδες βρίσκονταν σε συζητήσεις με τη Φούλαμ -όταν και η ΑΕΚ εξέφρασε για

πρώτη φορά το ενδιαφέρον της.

Δεδομένου λοιπόν ότι η μεταγραφή του Κουρμπέλη στον αγγλικό σύλλογο δεν έχει «ναυαγήσει» ακόμα, αλλά και του ότι πρόταση για τον νεαρό στόπερ υπάρχει κι από άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο, η υπόθεση δεν είναι στο χέρι της «Ένωσης». Άλλωστε, ακόμη κι αν ο ίδιος ο παίκτης «ψήνεται» με τη δυναμική του ονόματός της και την προοπτική της επιστροφής της, είναι εύλογο ότι θα προτιμούσε να παίζει του χρόνου σε ένα ξένο πρωτάθλημα, παρά στη Β’ Εθνική.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ΑΕΚ παραιτείται από την υπόθεση. Κάθε άλλο. Διότι -αναπόφευκτα- θα περιμένει να φανεί αν ο Αστέρας θα πουλήσει τελικά τον Κουρμπέλη σε ξένη ομάδα. Αν αυτό δεν γίνει όμως, οι συζητήσεις της «Ένωσης» με τη διοίκηση των Αρκάδων και οι καλές σχέσεις που διατηρεί μ’ εκείνη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν εξασφαλίσει τον πρώτο λόγο για παραχώρηση του παίκτη σε ελληνική ομάδα.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα