Παναγιώτα Βλαντή: Περνάω κατάθλιψη

18:57 20/4/2013 - Πηγή: TNSite

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή:

«Περνάω κατάθλιψη, τόσο με τη δουλειά μου όσο και με προσωπικά μου ζητήματα. Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ανασφάλεια. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα στον τόπο σου, ούσα μέρος του κοινωνικού συνόλου, αισθάνεσαι τη μαυρίλα της εποχής. Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν πια κατάθλιψη», είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός δήλωσε πως την απασχολούν διάφορα ζητήματα στα επαγγελματικά της, αλλά αγχώνεται και για στην προσωπική της ζωή.. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που την πιάνουν τα κλάματα, ενώ αποκαλύπτει

πως κάνει ψυχανάλυση:

«Προσπαθώ να είμαι θετική... Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Σπάνια κάνω σκέψεις αρνητικές. Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο» και συνεχίζει λέγοντας: «Εννοείται ότι κλαίω και ξεσπάω. Αλίμονο. Λειτουργώ όπως όλοι οι άνθρωποι. Όποιος δεν παραδέχεται ότι βιώνει ανάλογα συναισθήματα, νομίζω ότι ψεύδεται».

Η ψυχανάλυση στη ζωή της

«Η ψυχανάλυση με βοήθησε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Από εκεί ξεκινούν όλα».

Όσο για τον γάμο είπε: «Δεν αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν ισχύει για εμένα αυτή η φράση, ούτε μ' αρέσει. Θεωρώ ότι το όταν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση είναι σαν γάμος».

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα