Robert Pattinson - Kristen Stewart: Καλύτερα από ποτέ!

17:01 20/4/2013 - Πηγή: TNSite

Τελευταία μας έχουν εντυπωσιάσει με την πληθώρα των κοινών και εκδηλωτικών εμφανίσεών τους, καθώς συνήθως κρατούσαν χαμηλό προφίλ και έδειχναν απόμακροι. Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της απιστίας με τον σκηνοθέτη, ο Robert Pattinson δεν φαινόταν να την εμπιστευόταν και να την έχει συγχωρέσει απολύτως!

Επιπλέον, όσο καιρό είχε γυρίσματα στην Αυστραλία, οι φήμες αναφέρουν ότι της είχε απαγορεύσει να τον επισκεφθεί και η επικοινωνία τους ήταν περιορισμένη, καθώς χρειαζόταν χρόνο μακριά

της να σκεφτεί και να αναθεωρήσει.

Από την επιστροφή του και έπειτα, ο Robert δεν κάνει χώρια από την Kristen. Μάλιστα εθεάθησαν στο φεστιβάλ μουσικής στην Coachella να κρατιούνται χέρι χέρι! Κάτι πρωτοφανές που δεν πέρασε απαρατήρητο. Μόλις προχθές εθεάθησαν πάλι σε κλαμπ να γλεντάνε με παρέα φίλων, αν και τελικά αποχώρησαν χώρια κι εκείνη συνέχισε με τις φίλες της, φανερά ευδιάθετη και ω, θαύμα, χαμογελαστή. Οι παπαράτσι κατέγραψαν στιγμιότυπα με την Kristen Stewart να γελάει! Κι όμως είναι αληθινό. Η νεαρή σταρ έμαθε να γελάει και να μην φοβάται να το δείξει.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε τα 23 της χρόνια και φημολογείται ότι ο Robert θέλησε ναδείξει την αγάπη του μ' ένα πανάκριβο δώρο, μία πέννα αξίας 37.000 δολαρίων! Οπως αποκαλύπτουν οι φίλοι της, η σταρ έχει ολόκληρη συλλογή με πέννες και σίγουρα εκτίμησε ιδιαίτερα το ακριβό δώρο του συντρόφου της. Σύμφωνα με πηγές, η πέννα που της χάρισε ήταν ένα σπάνιο κομμάτι στο οποίο ο Pattinson ζήτησε να χαράξουν τη χρονιά και τη φράση "From R".

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα