«Πάμε για τρεις παίκτες»

08:11 24/8/2013 - Πηγή: TNSite
Ήταν προφανές πως η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση. Και μέχρι χθες ήταν απλώς… φήμη ότι θα προχωρήσει σε μεταγραφές. Πλέον επιβεβαιώθηκε από τον πλέον αρμόδιο, τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» μιλώντας από το Πήλιο προανήγγειλε τουλάχιστον τρεις προσθήκες, ενός στόπερ και δύο ακραίων μεσοεπιθετικών. Εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες με την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη, που θα «τρέξει» και το ζήτημα του γηπέδου.

«Βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Θέλει υπομονή από όλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε που

βρισκόμαστε. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές αλλά πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Πάνω από όλα όμως πρέπει να υπάρχει μέτρο σε όλα», ανέφερε, ενώ για τις μεταγραφές, ανέφερε: «Επειδή είναι δικό μου κομμάτι αυτό, αν κάτσουμε μία μέρα να σας αναλύσω τι απαιτήσεις υπάρχουν θα παραξενευτείτε. Είναι αλήθεια ότι κοιτάζουμε. Μας έχουν προταθεί πολλές περιπτώσεις. Κάποιες καλές κάποιες κακές, κάποιες εξωπραγματικές, που δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί τους γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στη Γ' και όχι στην Α' Εθνική. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας, μιλάμε με το τεχνικό τιμ, θα δούμε...».

Όσο για τις θέσεις που «ψάχνεται» η ΑΕΚ, είπε: «Κοιτάμε για στόπερ και για παραπάνω από έναν ακραίου επιθετικό. Καλό θα είναι να γίνουν το συντομότερο δυνατό οι μεταγραφές. Το θέμα είναι όμως πως αν είναι να γίνει μεταγραφή βιαστικά ή μόνο για να γίνει καλύτερα να μη γίνει καθόλου. Δε θέλουμε να φορτώσουμε την ομάδα με κάτι ακόμα. Καλύτερα να μην το κάνουμε καθόλου. Ξέρω που βρισκόμαστε, υπάρχει πίεση, αλλά έχουμε συνηθίσει σε αυτή, δεν υπάρχει λόγος... Εγώ δεν πιέζομαι καθόλου σε αυτό το κομμάτι. Να κάνω κάτι τρελό, απλά για να κάνω».

Πέραν όλων των άλλων δυσκολιών, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει και μία ακόμη, όπως εξήγησε ο «Λύμπε»: «Ξέρετε τι γίνεται; Επειδή υπάρχει ένα μεγάλο όνομα από πίσω, του κ. Μελισσανίδη, δεν πέφτουν τα κασέ! Για αυτό λέω ότι χρειάζεται υπομονή! Και εμείς θέλουμε να δούμε την ομάδα εκεί που πρέπει και εμείς ονειρευόμαστε κάποια πράγματα, αλλά όλα αυτά θέλουν χρόνο. Το θέμα είναι να κάνουμε περισσότερα σωστά από λάθη. Γιατί λάθη θα κάνουμε δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό είναι το σημαντικό».

Όσο για το προφίλ των παικτών που αναζητούνται, είπε: «Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι παίρνεις κάποιους παίκτες έτοιμους που δεν βγαίνουν και παίρνεις κάποιους άλλους που σου βγαίνουν λίρα εκατό. Σκεφτόμαστε και για το παρόν και για το μέλλον», ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και για ενίσχυση σε άλλες θέσεις: «Αν βρεθεί κάτι καλό και ο προπονητής πει ότι θέλει και κάτι ακόμα θα το κοιτάξουμε. Αν υπάρξει κάτι καλό και οι όροι είναι καλοί για εμάς, θα το κοιτάξουμε. Αλλά πάντα με δεδομένο τη λογική. Γιατί δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχω δει λογική».

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα