Ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Κριός Αρκετά με τη γκρίνια, Κριοί, είτε είναι δική σας είτε των άλλων. Αυτό το διήμερο οφείλετε στον εαυτό σας να σπάσετε ταμπού και να υπερβείτε κωλύματα, προκειμένου να τον φέρετε στο συναισθηματικό σημείο που του αρμόζει. Πείτε ναι στο φλερτ, ακόμα κι αν είναι επικίνδυνο. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας.

Ταύρος Μην αφήσετε την καχυποψία σας να αποτελέσει εμπόδιο σε ένα πολλά υποσχόμενο ειδύλλιο που ξεκινάει τώρα. Δώστε στους άλλους τη δυνατότητα να διαψεύσουν τα κακά σενάρια που έχετε την τάση να δημιουργείτε.

Άνοδο στα οικονομικά σας φέρνει ο Κρόνος. Έχει έρθει η ώρα να εστιάσετε τις δυνάμεις σας σε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο.

Δίδυμος Μια φιλική σχέση που είχατε βάλει για διάφορους λόγους στο περιθώριο, αρχίζει να παίρνει τα πάνω της και να σας βάζει τα γυαλιά σε πολλά θέματα. Δώστε της μια ευκαιρία και θα βγείτε κερδισμένοι. Μην πιέσετε μια άγουρη κατάσταση στον τομέα των ερωτικών σας. Αφήστε το πράγμα να εξελιχθεί με τους δικούς του ρυθμούς.

Καρκίνος Η Σελήνη σας χτυπάει κατακέφαλα, επηρεάζοντας με έντονο τρόπο την ψυχολογία σας. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα είναι τώρα πολλά, αλλά έχετε δίπλα σας τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας συνεφέρουν. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τις διενέξεις και επενδύστε στον διάλογο και την επικοινωνία, ακόμα κι αν η υπομονή σας δοκιμαστεί σκληρά.

Λέων Μείνετε πιστοί στους στόχους που έχετε θέσει, γιατί από την αφοσίωσή σας θα εξαρτηθούν πολλά, στο εξής. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς και τους Ιχθείς του περιβάλλοντός σας, ειδικά αν είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Τεστάρετε τις αντοχές του ερωτικού σας συντρόφου- ο εφησυχασμός δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Παρθένος Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ενός κοντινού σας προσώπου δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία. Μην κολλάτε σε προσχήματα- διαβάστε πίσω απ’ τις λέξεις- και θα ανακαλύψετε μερικές ενδιαφέρουσες αλήθειες. Ο Δίας δίνει ώθηση στην ερωτική σας ζωή, παροτρύνοντάς σας να δοκιμαστείτε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ανταποκριθείτε χωρίς ενδοιασμούς σε μια ελκυστική πρόκληση.

Ζυγός Κανείς δεν μπορεί να σας αναγκάσει να δεσμευτείτε σε μια κατάσταση υπό τους δικούς του όρους, Ζυγοί. Ορθώστε το ανάστημά σας και πείτε όχι σε συναισθηματικούς ή άλλου τύπου εκβιασμούς, ακόμα κι αν αυτό αναμένεται να σας κοστίσει. Αξιοποιήστε την ηρεμία των αισθηματικών σας δημιουργικά. Καιρός να αναζητήσετε πιο ένθερμα αυτό που επιθυμείτε.

Σκορπιός Μετά τη βαβούρα των προηγούμενων ημερών, η ζωή σας αρχίζει ξανά να αποκτά φυσιολογικούς ρυθμούς μπαίνοντας σε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Καλύτερα να αποφύγετε εκείνους που σκοπεύουν να σας το ανατρέψουν (με καλή ή κακή πρόθεση). Η χημεία σας με Κριούς και Υδροχόους βρίσκεται στα καλύτερά της. Εκμεταλλευτείτε την κυρίως από επαγγελματικής άποψης.

Τοξότης Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας, Τοξότες. Η πρώτη εντύπωση είναι συνήθως και η πιο ακριβής, γι’ αυτό σας συμφέρει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις γνωριμίες σας με καινούργια πρόσωπα, τώρα. Ο Κρόνος φέρνει θετικές αλλαγές σε μια διαπροσωπική σας σχέση, που είχε αρχίσει να ακολουθεί φθίνουσα πορεία. Υποδεχτείτε τις χωρίς καχυποψία.

Αιγόκερως Οι διενέξεις είναι αναμενόμενες σήμερα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μη βιαστείτε να διαλέξετε στρατόπεδο- υπάρχουν πολλά γεγονότα που αγνοείτε ακόμη. Η επαφή σας με την οικογένεια μπορεί να σας προσφέρει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε, σ’ αυτή τη φάση (σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο). Μην τη σνομπάρετε χωρίς λόγο.

Υδροχόος Μην κλείνετε πόρτες έτσι απλά, Υδροχόοι, αν δεν έχετε αποδείξεις ότι πράγματι δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν κάπου. Καλό είναι να δοκιμάζετε κάτι ολόπλευρα, προτού αποφασίσετε να το απορρίψετε. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Κάντε μια προσπάθεια να καλλιεργήσετε περισσότερο μια επαφή μου μοιάζει χρήσιμη σε πρακτικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Ιχθύς Όλα δείχνουν πως είναι η σωστή στιγμή να προσεγγίσετε εκείνον που σας ενδιαφέρει, και να εκφράσετε τις προθέσεις σας ξεκάθαρα. Προσοχή όμως, Ιχθείς, πάρτε τον με το μαλακό. Σε κανέναν δεν αρέσει η υπερβολική πίεση. Ο Άρης προκαλεί εντάσεις στη δουλειά, που μάλλον είναι ενδεικτικές ενός βαθύτερου προβλήματος που αγνοούσατε συστηματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα