Παίκτης του Εργοτέλη ο Μεχία

15:17 29/8/2013 - Πηγή: TNSite
Κάτοικος… Ηρακλείου και με τη βούλα είναι πλέον ο Αλβάρο Μεχία. Ο Ισπανός αμυντικός αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Εργοτέλη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα με το νούμερο «6».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την αλλαγή στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ελπίζω να είμαι υγιής, ώστε να έχω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω τον Εργοτέλη να φτάσει ψηλά», δήλωσε ο 31χρονος άσος.


Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη

θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Alvaro Mejia για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής με διεθνή απήχηση.

Ο 31ετών Ισπανός αμυντικός με τη σπουδαία καριέρα, αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2006-07.

Εκτός από τη Ρεάλ, έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τις Μούρθια και Αλμερία, στη Γαλλία με την Αρλ και στην Τουρκία με την Κόνιασπορ. Η παρουσία του Αlvaro Mejia, ενός ποδοσφαιριστή με τεράστια προσωπικότητα και σπουδαίες παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, ενισχύει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Εργοτέλη και προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στην ομάδα μας, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα