Ουγγαρέζος - Πρέλεβιτς: Φήμες ότι είναι ζευγάρι!

16:57 8/11/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αννα Πρέλεβιτς είναι το νέο ζευγάρι της πόλης! Τουλάχιστον αυτό θέλουν οι φήμες που κυκλοφορούν πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες και δεν διαψεύδονται από κανέναν από τους... εμπλεκομένους.

Οι δυο τους ανήκουν στους πετυχημένους νέους παρουσιαστές που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας.

Η Αννα άλλωστε βγήκε σχετικά πρόσφατα από τη μακροχρόνια σχέση που είχε με τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη

Χαριτόπουλο, οπότε έχει ρίξει μεγάλη βαρύτητα στα επαγγελματικά της.Από την άλλη, και ο Ουγγαρέζος έχει κρατήσει εδώ και τριάμισι χρόνια σιωπηλή στάση σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, εκτός της σχέσης του με τη Νάντια Μπουλέ. Αυτό έγινε και χθες στο «Πρωινό mou», όταν παρά τις... πιέσεις, δεν απάντησε στο δημοσίευμα που παρουσίασε ο Αρης Καβατζίκης.

Τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος φρόντισε να πλησιάσει τον κολλητό του Δημήτρη, τον Ακη Πετρετζίκη, ο οποίος απάντησε αινιγματικά, αφού είπε πως πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις κοπέλες που ο μπαμπάς τους είναι δίμετρος, «φωτογραφίζοντας» τον Μπάνε Πρέλεβιτς, πατέρα της Αννας. Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει βγει με κοινή παρέα τρεις φορές, απέφυγε όμως τα τρυφερά τετ-α-τετ.

Βέβαια ο Ακης έχει αφήσει κι άλλες φορές υπονοούμενα σε ό,τι αφορά τη σχέση του «κολλητού» του. Πριν από μέρες αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του Δημήτρη εκνευρίστηκε και γύρισε σπίτι της, καθώς ο παρουσιαστής την «έστησε» είκοσι λεπτά στο ραντεβού τους, γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στον Δημήτρη και την Αννα, αφού οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ των Hashtag για το τραγούδι «Κι αν όλα τέλειωσαν» και τότε κάποιοι υποστήριζαν ότι μπορεί να... τρέχει κάτι παραπάνω. Οι δύο παρουσιαστές πάντως δεν γνωρίστηκαν τώρα, αφού είχαν συνεργαστεί παλιότερα στο Mad.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα