Οπλοφόροι κακοποιοί (ή τρομοκράτες;) απήγαγαν τον επιχειρηματία Καραμολέγκο

14:51 15/1/2014 - Πηγή: TNSite

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες από οπλοφόρους άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr πρόκειται για τον επιχειρηματία Μ.Καραμολέγκο.

Η απαγωγή έλαβε χώρα στα περίχωρα της Αθήνας, εντός της Αττικής, συγκεκριμένα στην περιοχή των Μεσόγειων, έξω από το σπίτι του στο Γέρακα, όταν αυτοκίντα έπεσαν επάνω στο δικό του και το ακινητοποίησαν.

Oi άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι

του επιχειρηματία και τον περίμεναν να επιστρέψει. Μόλις εκείνος έφτασε στο σημείο, οδηγώντας το αυτοκίνητο του μάρκας Mercedes -χωρίς να έχει κάποια συνοδεία- οι απαγωγείς του επιτέθηκαν.

Εκείνος αντέδρασε και προσπάθησε να τους ξεφύγει, ωστόσο οι αδίστακτοι δράστες τον χτύπησαν και στη συνέχεια τον έβαλαν στον πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους και εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο της απαγωγής βρέθηκαν κηλίδες αίματος και τα γυαλιά του θύματος.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Το ποιος τον απήγαγε είναι ένα ερώτημα, που η απάντησή του δεν είναι και τόσο εύκολη πριν εμφανιστούν οι απαγωγείς.

Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και το μεγάλο τρομοκρατικο κτύπημα που ανέμεναν οι αρχές.

Στην Ελλάδα οι τρομοκράτες απέφευγαν τέτοιες ενέργειες, αντίθετα με άλλες χώρες, αλλά οι πληροφορίες των αρχών ήταν ότι ι απαγωγές επιχειρηματιών ήταν πάντα μέσα στην ατζέντα τους...

Περισσότερα σε λίγο...

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα