Οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής μεταφοράς «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»!

01:39 5/9/2013 - Πηγή: TNSite

Δύο νέοι ηθοποιοί, ο Charlie Hunnam και η Dakota Johnson (η κόρη της Μelanie Griffith και του Don Johnson) θα ενσαρκώσουν το «καυτό» ζευγάρι, της Αναστασίας Στιλ και του Κρίστιαν Γκρέι, στην κινηματογραφική μεταφορά των «Πενήντα αποχρώσεων του Γκρι».

Για τους δύο αυτούς ρόλους, από τον Μάρτιο του 2012, έχουν ακουστεί τα ονόματα δεκάδων ηθοποιών του Χόλιγουντ, όμως φαίνεται ότι οι παραγωγοί της ταινίας προτίμησαν

«φρέσκα» ταλέντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Interstellar»: Καλαμπόκι και μαύρες τρύπες στις πρώτες λεπτομέρειες της πλοκής!

Το νέο αποκάλυψε στο twitter η Ε.L. James, της οποίας η περιβόητη ερωτική τριλογία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» έχει ξεπεράσει τα εβδομήντα εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο: «Με χαρά σας ενημερώνω πως η χαριτωμένη Dakota Johnson συμφώνησε να είναι η Αναστασία μας στην κινηματογραφική μεταφορά των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι», έγραψε η Βρετανίδα συγγραφέας.

Λίγα λεπτά αργότερα πρόσθεσε: «ο πανέμορφος και ταλαντούχος Charlie Hunnam θα είναι ο Κρίστιαν Γκρέι στην κινηματογραφική μεταφορά των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι».

H Dakota Johnson, προέρχεται από οικογένεια με ισχυρά καλλιτεχνικά γονίδια. Η κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson, είχε γιαγιά την ηθοποιό Tippi Hedren που είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του Hitchcock. Μέχρι τώρα έχει εμφανιστεί σε μικρούς κινηματογραφικούς ρόλους, όπως στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «The social network» και στην κωμωδία «The five year Engagement». Ο Charlie Hunnam, από την άλλη πλευρά, έγινε γνωστός από την καλτ αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Sons of anarchy», ενώ έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και για τη συμμετοχή του στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Guillermo Del Toro «Pacific Rim».

clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Interstellar»: Καλαμπόκι και μαύρες τρύπες στις πρώτες λεπτομέρειες της πλοκής!

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα