Οι απίστευτες on air γκάφες της ελληνικής TV

13:09 14/8/2013 - Πηγή: TNSite
του Γιώργου Κόκουβα

Τα μικρόφωνά τους είναι ανοιχτά αλλά δεν το έχουν καταλάβει. Η φύση ή το πλατό τους βάζουν εμπόδια με αποτέλεσμα θεαματικές πτώσεις και κωλοτούμπες. Παρουσιαστές και εκφωνητές δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλούν. Αυτές είναι οι κυριότερες αιτίες για τις τηλεοπτικές γκάφες on air, όπως αυτές που μπορείτε να απολαύσετε στα παρακάτω video και να γελάσετε (ή να κλάψετε) με τα απρόοπτα της μικρής οθόνης.

*Το νευρικό γέλιο του Bakayoko

Μετά από κρίσιμο αγώνα

του ΠΑΣ Γιάννενα, ο δημοσιογράφος κάνει μια ερώτηση στον Bakayoko, και ο διερμηνέας κάνει την μετάφραση… λειψή. Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος που δεν ακούσαμε ποτέ την απάντηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν μπορούσε να σταματήσει το απολαυστικό νευρικό του γέλιο.

*Η τούμπα του εφευρέτη

Εφευρέτης εμφανίζεται στην κάμερα της πρωινής εκπομπής των Καμπουράκη-Οικονομέα για να παρουσιάσει το νέο «παπί» που σχεδίασε, το οποίο καίει νερό. Το παπί όμως παίρνει μπρος, το γκάζι κολλάει, και ο εφευρέτης βρίσκεται ανάσκελα στο έδαφος. Και σαν να μην έφτανε αυτό το ρεζιλίκι, ένας συνεργάτης του καταφθάνει για να απομακρύνει το μηχανάκι, τραβώντας κατά λάθος μαζί και το μικρόφωνο του ρεπόρτερ, δημιουργώντας ένα σκηνικό που θυμίζει έντονα Πήτερ Σέλλερς.

*Το χρυσό μετάλλιο που δεν πήραμε ποτέ

Keywords
Τυχαία Θέματα