Οι αλλαγές και το… ίδιο πλάνο

09:56 1/8/2013 - Πηγή: TNSite
Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση «πρόκριση» μετά τον αγώνα με τη Μέταλιστ.

Πλέον οι πιθανότητες του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι λιγότερες και θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να πετύχει τον στόχο του.

Ο Χουμπ Στέφενς είχε κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα της ομάδας, όμως φάνηκε πως είχε ερωτηματικά για κάποιες θέσεις. Μάλιστα, μετά το προχθεσινό ματς τόνισε: «Οσοι επιμένουν να κάνουν τα ίδια λάθη, θα πρέπει να αντικατασταθούν. Θα παίξουν άλλοι. Μπορεί να είναι και πιο νεαροί

παίκτες…».

Το παράπονο του Ολλανδού τεχνικού αφορά τις επιπόλαιες ατομικές ενέργειες και για το κράτημα μπάλας περισσότερο απ' ό,τι χρειάζεται. Θεωρεί ότι από τέτοια λάθη οι Θεσσαλονικείς δέχθηκαν πολλές αντίπαλες επιθέσεις και κάπως έτσι εκτέθηκαν αμυντικά.

Από εκεί και πέρα, ο 60χρονος προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Άλλωστε, η ομάδα τώρα χτίζεται και το συγκεκριμένο διάστημα θεωρείται σημαντικό για την πορεία της σεζόν.

Για αυτό τον λόγο το προσεχές φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου θεωρείται σημαντικό και ο Στέφενς θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει (όπως στην Καλαμαριά) την κατάσταση που βρίσκονται κάποιοι παίκτες του, από αυτούς που δεν αγωνίστηκαν με τη Μέταλιστ.

Όσον αφορά τώρα τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, το πλάνο δεν αλλάζει και ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στα άκρα. Τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος ενημερώνει συνεχώς τον Ιβάν Σαββίδη για τις επαφές του.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα