Ο Τζέιμς ΜακΑβόι Φρανκενστάιν με Ίγκορ τον Ντάνιελ Ράντκλιφ

10:01 28/7/2013 - Πηγή: TNSite

O κλασικός χαρακτήρας του Φρανκενστάιν επιστρέφει φέτος δυναμικά για να αναμετρηθεί στην εύνοια του κοινού με βρικόλακες, λυκάνθρωπους, ζόμπι και άλλα υπερφυσικά πλάσματα που προσπαθούν να κυριαρχήσουν στην οθόνη την τελευταία περίοδο.

Η Fox κατάφερε να οργανώσει τελικά την παραγωγή για μια νέα εκδοχή του Βίκτορ φον Φρανκενστάιν και του τρομακτικού του δημιουργήματος.

Το στούντιο κι ο σκηνοθέτης Πολ ΜακΓκίγκαν επέλεξαν τελικά έναν -όχι ασυνήθιστο στο

ρόλο του επιστήμονα – ηθοποιό, τον Τζέιμς ΜάκΑβοϊ των «X-Men: First Class» για να ερμηνεύσει τον «πατέρα» του διάσημου τερατουργήματος.

Το σενάριο του Μαξ Λάντις θα συνδυάσει το κλασικό στόρι της Μέρι Σέλεϊ με τις αναπαραστάσεις του Φρανκενστάιν, όπως έχουν διαμορφωθεί από την ποπ κουλτούρα, αλλά και τις περιγραφές του Ίγκορ, που δε θα είναι άλλος από τον Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Η Fox προσπαθεί να προωθήσει τις διαδικασίες, ώστε η ταινία να μπει σε τροχιά υλοποίησης πριν από την άλλης φιλοσοφίας, αλλά ανάλογης θεματικής ανταγωνιστική παραγωγή με τον Άαρον Έκχαρτ («I, Frankenstein) που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Comic Con του Σαν Ντιέγκο.

O ΜακΑβόι προτιμήθηκε για το ρόλο απέναντι σε ανταγωνιστές όπως ο Τόμπι Κέμπελ και ο Τζακ Χούστον και η φυσιογνωμία του αναμένεται να δώσει μια πιο εκλεπτυσμένη διάσταση στο χαρακτήρα του επιστήμονα, μακριά από την αποκρουστική εμφάνισή του στο «Filth», τη μία από τις δυο ταινίες (πλην των X-Men: Days of Future Past) όπου αναμένεται να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν – η άλλη είναι η «Εξαφάνιση της Έλινορ Ρίγκμπι» με συμπρωταγωνίστρια τη Τζέσικα Τσάστεϊν.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα