Ο Τσιώλης στον ΠΑΣ

17:21 5/11/2013 - Πηγή: TNSite

Μία ανάσα από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές, ενώ στο σημερινό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να επέλθει και η συμφωνία.

Εμπόδιο αποτέλεσε αρχικά ο οικονομικός παράγοντας, αλλά όπως φαίνεται έχει βρεθεί σημείο επαφής με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να εντυπωσιάζεται από τα λεγόμενα του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Σύμφωνα μάλιστα με τη Sportday

ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για το ρόστερ της ομάδας τονίζοντας ότι ο ΠΑΣ μπορεί να μπει στην πρώτη πεντάδα και να βγει στην Ευρώπη.

“Παίκτες σαν τον Ντε Βινσέντι, τον Τσάβες και τον Ιλιτς δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ομάδα. Αν δεν βάλει ο ΠΑΣ στόχο την πρώτη πεντάδα, με το υλικό που διαθέτει, τότε ποιος θα το κάνει; Γνωρίζω πολύ καλά το ρόστερ, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ίσως να μη χρειαστούν καν μεταγραφές τον Ιανουάριο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα