Μαυρα «μαντατα» για τη νεα δημοκρατια...

16:16 5/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Aγαπητό Fimotro,
Υπάρχει ένα ρητό των Ινδιάνων Τσερόκι που λέει: «Άκουσε τους ψιθύρους και δεν θα χρειαστεί να ακούσεις τις κραυγές». Εκεί στη ΝΔ, χαμένοι μέσα στη συγκυβέρνηση και την εξουσία, η γαλάζια...
παράταξη, όχι ψιθύρους και κραυγές δεν ακούει, αλλά ούτε κεραυνούς και αστροπελέκια. Έτσι το πλήρωμα του πλοίου που έδωσε το πηδάλιο στον καπετάνιο για να τον οδηγήσει σε ασφαλές λιμάνι, διαπιστώνει λάθος πορεία που οδηγεί σε τυφώνες, και κυκλώνες.

Το πλήρωμα στην απελπισία του, και με τον κίνδυνο του ναυαγίου, άρχισε να εγκαταλείπει το σκάφος, ομαδικά μέσα
στη θαλασσοταραχή για να σωθεί, κατεβάζοντας σωσίβιες λέμβους, με το ένστικτο της διάσωσης και επιβίωσης. Ο καπετάνιος και οι αξιωματικοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι!!! Σε όλη αυτή τη καταιγίδα, Μαξίμου, πολιτικά και κομματικά στελέχη, σφυράνε κλέφτηκα!
Στο τέλος, καπετάνιος και οι αξιωματικοί θα μείνουν μόνοι στο πλοίο(!!!). Δεν θα μείνει επάνω ούτε ο «μούτσος»! Αυτή είναι η γαλάζια παράταξη, η ΝΔ, με τους οπαδούς, φίλους ψηφοφόρους, που την εγκατέλειψαν η την εγκαταλείπουν ομαδικά!!!

Πιστεύουν λοιπόν, πρωθυπουργός και οι επιτελείς του, ότι είναι «φάρσα» η «πλάκα» και μόλις έρθουν οι εκλογές, θα ψηφίσουν και πάλι ΝΔ; Κλεισμένοι μέσα στον εικονικό και γυάλινο κόσμο της μέθης από την εξουσία, ζουν κάποιο όνειρο και δεν θέλουν να ξυπνήσουν(!!!)αν πιστεύουν κάτι τέτοιο η τις δημοσκοπήσεις!

Αγαπητέ μου πρωθυπουργέ, επειδή σου κρύβουν την αλήθεια, ακουσέ την και πάρε τις αποφάσεις σου. Μια επαφή, με χαροκαμένους ανθρώπους της καθημερινότητας, του μεροκάματου και του αγώνα επιβίωσης, στην περιφέρεια, και τα αστικά κέντρα, θα σας δώσουν την εικόνα της αλήθειας. Αλλά, και τι πιστεύει-ο προδομένος ψηφοφόρος- για τη χαμένη τιμή της παράταξης, και της Ελλάδας, μέσα από την εξαθλίωση, ανεργία, φτώχεια, μοναξιά εγκατάλειψη, μνημόνιο, χρέος, διασυρμό, κατάθλιψη! Και θα μάθετε ότι:

-Δεν θέλει να ακούει για ΝΔ, διότι τον πρόδωσε με το μνημόνιο!
-Δεν συγχωρεί τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, και τα λαμόγια, που το θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια της χώρας, και θυμίζει το 47% που έγινε 5% και πάει για αυτοδιάλυση.
-Την ίδια τύχη πιστεύει και για τη ΝΔ, αν δε αλλάξει «μυαλά» όταν έχει μείνει σε ένα ποσοστό 20% που συνεχώς φθίνει. -Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ έφυγαν προς συγκεκριμένη παράταξη, το ίδιο και με τη ΝΔ, προς άλλους πολιτικούς χώρους, όσοι την εγκαταλείπουν ομαδικά. -Οι βουλευτές θεωρούνται προδότες για τα μέτρα που ψηφίζουν στη βουλή, και χλευάζονται πολλές φορές η λοιδορούνται! -Οι ευρωεκλογές και οι εκλογές, θα έχουν εκδικητικό χαρακτήρα και εκπλήξεις, για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με όποιο κόστος για τους ψηφοφόρους!!!

Αυτά είναι μερικά, θέματα που προβάλλουν και σχολιάζουν, για να μην μιλήσω για τη φορολογική ληστεία που έχουν δεχθεί, μαζί με τη δυσπιστία και απαξίωση του πολιτικού κόσμου. Ο κόσμος δεν βλέπει ειδήσεις, δεν ενημερώνεται και αδιαφορεί για την «πολιτική» και τους «πολιτικούς», υβρίζοντας όλο το πολιτικό σύστημα!

Αγαπητέ μου πρωθυπουργέ, παρακολούθησα με προσοχή την συνεντευξή σας στο ΜΕGA.Το πρόβλημα του Ελληνικού λαού δεν είναι το" WI-FI". Ομολογώ ότι δεν με πείσατε, γνωρίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά. Ζητήσατε να μείνουν στην Ελλάδα τα «δυνατά μυαλά». Τι λέτε στο νέο που ήρθε από την περιφέρεια, με λαμπρές σπουδές στο εξωτερικό και ξεκίνησε να δίνει βιογραφικά και συνεντεύξεις από Φάληρο Συγγρού, και Κηφισίας, με λιωμένες σόλες γιατί δεν είχε εισιτήριο; και επέστεψε στο χωριό του με έρανο;

Μιλήσατε για Λουτράκι σε μια προσωπική σας στιγμή όταν ο απλός κόσμος σας φώναζε, Αντώνη προχώρα! Δεν γνωρίζω αν αυτοί οι φίλοι που σας το είπαν, είχαν έρθει στο «καζίνο» για να παίξουν η να φάνε αστακομακαρονάδα! Πιστεύω όμως ότι θα ήταν αγένεια να μιλούσαν διαφορετικά σε έναν πρωθυπουργό. Και είμαι βέβαιος ότι δεν σας είπαν την αλήθεια.

Τέλος κύριε πρωθυπουργέ, δηλώσατε αισιόδοξος και σίγουρος ότι θα ανεβούμε την «ανηφόρα!». Πιστεύω ότι η Ελληνική κοινωνία δεν συμμερίζεται την αποψή σας, εάν δεν πείτε κάποιο βροντερό «όχι» στα ξενόφερτα αρπακτικά «κοράκια»,και δεν αλλάξτε πορεία! Θα ανεβείτε μόνο σας την ανηφόρα, και μάλιστα κουβαλώντας και το σταυρό του μαρτυρίου!!! Άντε για!
Keywords
Τυχαία Θέματα