Ο Θεός Ρομπέρτο και το μέλλον του

14:01 5/10/2013 - Πηγή: TNSite

«Θεός στην Ελλάδα», είναι ο Ρομπέρτο όπως γράφουν στην Ισπανία σε συνεχή αφιερώματα για τον Ισπανό τερματοφύλακα που μαζί με τον Μήτρογλου υπέγραψαν τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Βέλγιο.

Για τον Ρομπέρτο οι Ισπανοί γράφουν ότι η Ατλέτικο θα τον πάρει σίγουρα πίσω το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη γνωστή ιστορία της παραχώρησης του Κουρτουά στην Τσέλσι και τον Ρομπέρτο βασικό στους Μαδριλένους, αλλά μέχρι τότε υπάρχει δρόμος.

Στον

Ολυμπιακό ξέρουν ότι δεν είναι στο χέρι τους να κρατήσουν τον θηριώδη τερματοφύλακα, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, ειδικά εάν ο ίδιος ο παίκτης συνεχίσει να είναι τόσο ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Πειραιά, όπως συνεχώς δηλώνει.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος πρωταγωνιστής στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Μανωλάς, δήλωσε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να κάνει ακόμη μια επιτυχία στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα και μπορεί να το κάνει όπως έδειξε με την απόδοσή της κόντρα στην Παρί και στην Άντερλεχτ. Ο διεθνής στόπερ είχε ηττηθεί με την ΑΕΚ δύο φορές στο Βέλγιο, αλλά έλεγε γελώντας ότι «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε».

Ο Πάουλο Μασάντο κάνει προσπάθεια για να γυρίσει γρήγορα στη δράση και να παίξει στην πατρίδα του εναντίον της Μπενφίκα, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκες απέφυγε τη θλάση στον προσαγωγό με τη γρήγορη αλλαγή του στις Βρυξέλλες. Είναι ένα σφίξιμο και δεν θα τον κρατήσει για πολύ εκτός μάχης.

Το μεσημέρι θα γίνει γνωστή η αποστολή για το ματς με τη Βέροια, με τον Μίτσελ να δηλώνει ότι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι οι Χολέβας, Κάμπελ, Παπαδόπουλος, Σέποβιτς, Σαλίνο, Γιαταμπαρέ από όσους δεν έπαιξαν βασικοί στο Βέλγιο.

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα