Ο ... έρωτας της Ριάνα και ο Ησίοδος!

01:28 27/10/2013 - Πηγή: TNSite

Ηλθε, είδε και.. απήλθε η Ριάνα, που μαζί με την παρέα της αναστάτωσε ξαφνικά και απροειδοποίητα την Κρήτη, ενώ έφερε άλλη μία φορά τη χώρα μας στο προσκήνιο της δημοσιότητας για τις ομορφιές της.

Η «Riri», όπως τη φωνάζουν οι στενοί της φίλοι (όπως η κολλητή της Μελίσα Φορντ, αλλά και οι φωτογράφοι Στίβεν Γκομίλιον και Ντένις Λεόπολντ που τη συνόδευαν), στην ολιγοήμερη παραμονή της στην Ελούντα πόσταρε διαρκώς φωτογραφίες. Τόσο από τη φωτογράφιση της νέας συλλογής ρούχων με τίτλο Riana for RiverIsland Winter όσο και από προσωπικές της στιγμές, όπως από τρυφερό ενσταντανέ με ένα τυχερό κορίτσι από την Κρήτη που φωτογραφήθηκε μαζί της. Το ίδιο και με την ίδια μανία έκανε και η παρέα της, με αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ -με τη μαζική αναπαραγωγή από φαν, κοινωνικά δίκτυα και ηλεκτρονικό Τύπο- το Διαδίκτυο να γεμίσει Ελλάδα!

Το ταξίδι-αστραπή της σούπερ σταρ στη χώρα μας ήταν ξαφνικό και απροειδοποίητο (στο διάλειμμα μεταξύ των σόου της σε Αμπου Ντάμπι και Τελ Αβίβ), ωστόσο μια ξεχωριστή «αδυναμία» στην Ελλάδα από τις αρχές του έτους -με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο- την έδειχνε! Σε φωτογράφισή της τον περασμένο Μάρτιο το κόνσεπτ θύμιζε εντελώς ελληνικό νησί, κάτι που σχολίασαν χιλιάδες στις επίσημες ιστοσελίδες των φαν κλαμπ της, αλλά γράφτηκε πολύ και στον έντυπο Τύπο. Την ίδια εποχή σε σόου στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ η Ριάνα επέλεγε στο σκηνικό να δεσπόζουν αρχαιοελληνικές κολόνες. Το ίδιο σκηνικό διατήρησε εξάλλου και σε άλλες συναυλίες της κατά τη διάρκεια εκείνου του τουρ.

Πίσω από εκείνες τις φωτογραφίες «ελληνικού τύπου», πάντως, ήταν η κολλητή της Μελίσσα (που φαίνεται εξαιρετικά ενημερωμένη για τη χώρα μας). Μάλιστα, η ίδια στον λογαριασμό της σε κοινωνικό δίκτυο -κατά τη διάρκεια της πτήσης της παρέας προς την Ελλάδα- ανέβασε φωτογραφία ένα βιβλίο με... ελληνικές παροιμίες που μελετούσε εν πτήσει, ενώ σε μία ακόμη πιο εντυπωσιακή της κίνηση ανάρτησε και το γνωμικό του Ησίοδου στα ελληνικά και τα αγγλικά: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός». Αν αυτό σημαίνει πως οι λίγες ημέρες στην Ελλάδα ήταν απλώς το ξεκίνημα για μια σειρά ταξιδιών στην χώρα μας, μένει να το δούμε.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα