Νυστέρι μετά τον τελικό για τον Πίστσεκ

19:50 3/5/2013 - Πηγή: TNSite
Αγωνίζεται με σοβαρό πρόβλημα στη λεκάνη, αλλά αυτό ελάχιστα φαίνεται, αφού οι εμφανίσεις του είναι, σχεδόν πάντα, πολύ καλές. Ο Λούκας Πίστσεκ, ωστόσο, νιώθει έντονους πόνους και ήδη έχει προγραμματίσει να υποβληθεί σε εγχείρηση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Μια εγχείρηση η οποία θα γίνει μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τον οποίον δεν θέλει να χάσει με τίποτα ο Πολωνός διεθνής.

«Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να παίζεις με τέτοιο πρόβλημα. Οι πόνοι είναι έντονοι, αλλά χάρη στους φυσιοθεραπευτές και τα παυσίπονα, καταφέρνω να αγωνίζομαι ικανοποιητικά. Το πιθανότερο,

πάντως, είναι να χειρουργηθώ το καλοκαίρι, ώστε να ξεπεράσω το πρόβλημα και να ξεκινήσω τη νέα χρονιά χωρίς πόνους», αποκάλυψε ο Πίστσεκ.

Η επέμβαση τοποθετείται χρονικά μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου. «Είναι παιχνίδι ζωής, αυτό. Κανείς δεν θέλει να το χάσει. Το μόνο που εύχομαι είναι να φτάσω στον τελικό χωρίς περισσότερα προβλήματα. Καλύτερα δεν πρόκειται να είμαι, τουλάχιστον μην είμαι χειρότερα. Όταν ξεκινά ένας τέτοιος αγώνας, η αδρεναλίνη είναι σε τέτοια επίπεδα, που ο πόνος, όσο έντονος και αν είναι, εξαφανίζεται. Συνεπώς, εύχομαι να φτάσω μέχρι τη μέρα του τελικού χωρίς να έχει επιδεινωθεί η κατάστασή μου», σημείωσε ο Λούκας Πίστσεκ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα