Τρεις νέες σειρές στον ΣΚΑΪ

18:02 3/5/2013 - Πηγή: TNSite

Τρεις σειρές κάνουν πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αμέσως μετά το Πάσχα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ξεκινά η ιστορική δραματική σειρά «Οι Βοργίες», ενώ την Πέμπτη ξεκινά η δραματική σειρά «A gift man» και λίγο αργότερα έρχεται ο πέμπτος κύκλος της βραβευμένης σειράς «Dexter» . Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα του Πάσχα στις 23.15 θα δούμε το «The Borgias», την ιστορική δραματική

σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Οσκαρ Τζέρεμι Αϊρονς στον ρόλο του Rodrigo Borgia, του πανούργου, παρεμβατικού πατριάρχη της οικογένειας Boργία, που χτίζει μια αυτοκρατορία βασισμένη στη διαφθορά της καθολικής εκκλησίας και ενορχηστρώνει μια ανηλεή βασιλεία δύναμης και επιδεικτικής σκληρότητας.

Την Πέμπτη ξεκινάει η σειρά «A Gifted man» που είναι δραματική και αφορά έναν έξυπνο και χαρισματικό γιατρό, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά, όταν η προσφάτως νεκρή πρώην σύζυγός του προσπαθεί να του διδάξει το νόημα της ζωής! Σε αυτό το επεισόδιο, όταν το φάντασμα της πρώην γυναίκας του τον επισκέπτεται και του ζητάει να αναλάβει τη δουλειά της στην κλινική δωρεάν περίθαλψης, ο Michael βρίσκεται σε αγώνα δρόμου για να προλάβει να δει τους ασθενείς στην πολυτελή κλινική όπου εργάζεται αλλά και στην κλινική όπου εργαζόταν η πρώην γυναίκα του.

Τέλος, την ίδια μέρα στις 00.45 έρχεται μια σειρά που δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις, αφού έχει πολλούς φαν και είναι βραβευμένη με δύο ΕΜΜΥ. Ο νέος κύκλος του «Dexter» ξεκινάει δυναμικά. Στην αρχή του 5ου κύκλου ο Ντέξτερ νιώθει υπεύθυνος για τον θάνατο της Ρίτα και ανήμπορος να διαχειριστεί τον πόνο του, παίρνει μια απόφαση που θα επηρεάσει τους πάντες γύρω του. Στο μεταξύ, ο Κουίν αντιλαμβάνεται πως ο θάνατος της Ρίτα δεν ταιριάζει στη μέθοδο του δολοφόνου Trinity και προτείνει στη Λαγκουέρτα να επικεντρωθούν στον σύζυγό της, τον... Ντέξτερ!

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα