Ντεμπούτο μπροστά στον κόσμο της η ΑΕΚ

17:19 29/9/2013 - Πηγή: TNSite

Η ΑΕΚ πραγματοποιεί το ντεμπούτο της μπροστά στον κόσμο της, στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής με αντίπαλο της Θύελλα Ραφήνας (16:30, Novasports 7).

Ο στόχος όπως άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια της φετινής ΑΕΚ είναι η νίκη. Οι χαμηλές τιμές που έβαλε η διοίκηση στα απλά εισιτήρια,

σε συνδυασμό με την απίστευτη για την εποχή πώληση των διαρκείας και την προσφορά της τελευταίας στιγμής για τους ανέργους, έχουν δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε ο κόσμος να δώσει βροντερό «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο και να στήσει ακόμη ένα -από τα πολλά που θα ακολουθήσουν φέτος- πάρτι αναγέννησης και επιστροφής της ομάδας στη φυσική της θέση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εκπλήξεων, οι δοκιμές των τελευταίων ημερών έδειξαν πως στο μυαλό του Τραϊανού Δέλλα κυριαρχεί η σκέψη για αλλαγή της διάταξης σε 4-3-3. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, φαβορί για την ενδεκάδα είναι οι Βούρας, Τσουκαλάς (δεξί μπακ), Σταθάκης, Γεωργέας (στόπερ), Τσουμάγκας (αριστερό μπακ), Ρόβας (αμ. χαφ), Ανάκογλου, Κορδέρο (εσωτερικοί χαφ), Πλάτέλλας (δεξιά), Ράμα (αριστερά) και Ντακόλ (σέντερ φορ).

Ο Ντακόλ είναι ο τελευταίος παίκτης της ΑΕΚ που έχει βρει δίχτυα στο ΟΑΚΑ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, είχε πετύχει το μοναδικό γκολ της ΑΕΚ, στο φιλικό με την Ομόνοια το οποίο έγινε στις αρχές του Σεπτέμβρη. Και μάλιστα ο Ντακόλ είχε σκοράρει και είχε ανεβάσει την απόδοση του, όταν είχε βγει από το γήπεδο ο Μπρέσεβιτς και έπαιζε μόνος του στην κορυφή της επίθεσης.

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα