Νέο Nissan Qashqai. Μεγάλωσε και έγινε πιο όμορφο.

04:07 9/11/2013 - Πηγή: TNSite

Η Nissan αποκάλυψε επιτέλους το νέο, δεύτερης γενιάς, crossover Qashqai , που διαθέτει έναν εντελώς νέο σχεδιασμό, ο οποίος ακολουθεί τις νέες φόρμες που έχει υιοθετήσει η φίρμα, καινούργιους κινητήρες και φυσικά αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό.

Το νέο μοντέλο είναι 49 χιλιοστά μακρύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά και οριακά χαμηλότερα και πλατύτερο. Ωστόσο , διατηρεί την κομψή γραμμή ενός μοντέλου με υπερυψωμένη θέση οδήγησης . Το δεύτερης γενιάς Qashqai

διαθέτει πιο σπορ εμφάνιση και πολύ μεγαλύτερα πίσω φώτα.

Σε ότι αφορά στο εσωτερικό, η Nissan αναφέρει ότι η ποιότητα και ο σχεδιασμός των υλικών έχει βελτιωθεί δραματικά , ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί σημαντικά ο χώρος για τους επιβάτες αλλά και τις αποσκευές.

Το νέο Qashqai θα εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα των 1,2 λίτρων Dig- T , η απόδοση του οποίου φτάνει τους 115 ίππους ενώ η αμέσως μεγαλύτερη έκδοση βενζίνης θα είναι από έναν επίσης υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 1.6 κινητήρα 150 ίππων .

Σε ό , τι αφορά στους κινητήρες πετρελαίου , βασικός θα είναι ο 1.5 dCi των 110 ίππων , ενώ ο αμέσως επόμενος θα είναι ο 1.6 dCi των 130 ίππων .

Η έκδοση με κίνηση στους τέσσερις τροχούς θα διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα ALL-MODE 4x4-i. Στην στάνταρ έκδοση το κιβώτιο θα είναι μηχανικό 6 σχέσεων, ενώ θα υπάρχει και ένα εντελώς νέο, αυτόματο, με την ονομασία Xtronic

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα