«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να "χτυπήσει" &tau

00:00 9/11/2013 - Πηγή: TNSite
Για την εμφάνιση… σκοπιμότητας του ΠΑΟΚ στο ματς του Europa League κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα και το ντέρμπι στης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Μιχάλης Ιορδανίδης στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, τονίζοντας την αισιοδοξία του για θετικό

αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μιχάλης Ιορδανίδης:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα:«Δεν ήταν εμφάνιση που μπορούσε να δικαιολογήσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν έπαιξε ποδόσφαιρο που ήθελε να δει ο κόσμος, λειτούργησε βάσει της σκοπιμότητας του αποτελέσματος, αφού ήταν ευχαριστημένος και με ισοπαλία. Έγινε διαχείριση απ’ τον Χουμπ Στέφενς, ξεκουράζοντας παίκτες ενόψει του ντέρμπι, ώστε να αντιμετωπίσει τον ολυμπιακό ετοιμοπόλεμος».Για το ότι κατάφερε να μη δεχτεί γκολ:«Ένα απ’ τα θετικά του χθεσινού ματς είναι ότι κράτησε το μηδέν πίσω και διαχειριστικέ το ματς για το αποτέλεσμα που θέλε. Είχε κατοχή και διαχειρίστηκε το κέντρο, για να φέρει το ματς στα μέτρα του. Επιθετικά δεν ήταν αυτός που πρέπει, όμως αμυντικά λειτούργησε άψογα».Για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό:«Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξουν πράγματα στο Καραϊσκάκη, ότι είναι άδικη η κριτική που τους γίνεται. Πρέπει αν δείξουν ικανοί να κερδίσουν τον ολυμπιακό. Φυσικά έχουν δύσκολο έργο, κόντρα σε μια σοβαρή ομάδα με ψηλούς στόχους.

Γνωρίζουν καλά πως αν χάσουν αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός παίρνει σημαντικό προβάδισμα για το επόμενο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τελευταίο λεπτό του ματς, όπως κάνει πάντα. Αυτό τιμάει τους ποδοσφαιριστές, ότι παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για την ομάδα. Έχουν λιγότερες μέρες ξεκούραση, απ’ τους παίκτες του Ολυμπιακού, όμως πρέπει να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα:«Είναι μέσα σε τρεις στόχους, έχει σταθερότητα στην απόδοσή του, σίγουρα όμως κάποιες εμφανίσεις δεν είναι αυτές που θέλουν να δουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Θέλουν να δουν πιο γρήγορο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο για να γίνει η ομάδα καλύτερη. Πρέπει να έχει η ομάδα πάντα πολλούς ποδοσφαιριστές για να διεκδικήσει τους στόχους της.

Ο ΠΑΟΚ τα ταλευταία δυο χρόνια αρχίζει να φτιάχνεται. Υπάρχει διοικητική σταθερότητα, με παιδιά απ’ τα σπλάχνα της ομάδα, που νοιάζονται για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, όμως χρειάζεται χρόνο. Ο ΠΑΟΚ οργανώνεται και καθιερώνεται αυτή την περίοδο, ώστε να φτάσει στην κορυφή».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να απειλήσει τον Ολυμπιακό:«Βεβαίως, έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές όπως κι ο Ολυμπιακός, όμως χρειάζεται καλύτερη εμφάνιση απ’ την χθεσινή. Καμία σχέση τα δύο παιχνίδια βέβαια. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να “χτυπήσει” τον Ολυμπιακό μέσα στον Καραϊσκάκη».

Για τον Χουμπ Στέφενς:«Πρέπει να αφήσουμε την μιζέρια του να κρίνουμε τον προπονητή. Πρέπει να τον αφήσουμε να λειτουργήσει. Ο Στέφενς είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα στον ΠΑΟΚ για να μπορούμε να τον κρίνουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα