Νέα εκπομπή με φάρσες στον ΑΝΤ1

23:08 9/12/2013 - Πηγή: TNSite

Μια νέα εκπομπή με φάρσες ετοιμάζει υπό άκρα μυστικότητα ο ΑΝΤ1. Αν μάλιστα όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα. Μετά το «Πλάκα κάνεις» με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο, ένα άλλο τηλεοπτικό ζευγάρι είναι έτοιμο να στήσει... παγίδες στους ανυποψίαστους πολίτες.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, πολλά ήταν τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων και οι επικρατέστεροι για την παρουσίαση

είναι ο Γιώργος Μανίκας και ο Στέλιος Χανταμπάκης. Τα δύο μοντέλα μπορεί να έχουν κάνει πολλά στον χώρο της μόδας, τώρα όμως θα μας δείξουν και μια άλλη πτυχή του εαυτού τους.

Μάλιστα ήδη έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις και είναι θετικοί στο να παρουσιάσουν ένα τέτοιο φιλόδοξο project. Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν τον Ιανουάριο, ωστόσο μέχρι να βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις όλοι κρατούν το στόμα τους κλειστό. Αλλωστε, επειδή είναι μια εκπομπή που στηρίζεται στις φάρσες, δεν θέλουν να είναι υποψιασμένοι όσοι τους δουν έξω.

Παρ' όλα αυτά, το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν και οι πρόβες προκειμένου οι δύο νέοι παρουσιαστές να βρουν τους κοινούς κώδικες επικοινωνίας και να γίνουν πιο πειστικοί στα αστεία που θα «στήνουν».

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, όπως έχει αποδειχτεί το γέλιο φέρνει και νούμερα τηλεθέασης, κάτι που διαπιστώθηκε και πρόσφατα όχι μόνο από τις κωμικές σειρές, αλλά και από το «Πλάκα κάνεις: Hotel Edition» το οποίο κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Την ώρα που στο Μαρούσι κρατούν ως εφτασφράγιστο μυστικό το νέο αυτό τηλεοπτικό πρόγραμμα, έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία του στα... χαρτιά, ενώ μόλις τελειώσουν τα πρώτα γυρίσματα αναμένεται να βγει και η επίσημη ανακοίνωση.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα