Νέα αντηλιακά της RoC

05:22 27/6/2013 - Πηγή: TNSite
20.06.2013

Ο ήλιος είναι απαραίτητος για τη ζωή μας και βελτιώνει την ψυχολογία μας. Όμως η αλόγιστη έκθεσή μας στον ήλιο χωρίς προστασία έχει αρνητικές επιπτώσεις. Δυστυχώς είναι ο κύριος υπεύθυνος για το φαινόμενο της οξείδωσης και για τα σημάδια πρόωρης γήρανσης πάνω στο δέρμα μας.

Η UVA ακτινοβολία είναι υπεύθυνη για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, η UVB για τα ηλιακά εγκαύματα και ο συνδυασμός τους μπορεί να προκαλέσει μεταλλάξεις κυττάρων με πιθανή απώτερη συνέπεια τον καρκίνο του δέρματος.

Τα αντηλιακά και οι νέες συνήθειες που πρέπει να αποκτήσουμε είναι η μόνη και αποτελεσματική

ασπίδα προστασίας κατά των υπεριωδών ακτινών του ήλιου.

RoC® και αντηλιακή προστασία

Το 1960 σε μια εποχή όπου η μόδα επιβάλλει πολύ μαυρισμένο δέρμα και ώρες ηλιοθεραπείας, η RoC® πήγε ενάντια στις εφήμερες επιταγές της μόδας, τόλμησε και ενθάρρυνε τις γυναίκες να προστατεύσουν την υγεία και την ομορφιά του δέρματός τους. Τώρα πια, οι δερματολόγοι και οι κυβερνητικές υπηρεσίες ξεκίνησαν τη διάδοση των κινδύνων από την έκθεση στον ήλιο, ώστε να συνειδητοποιήσουν οι γυναίκες τις βλαβερές συνέπειες από τον ήλιο και να χρησιμοποιούν αντηλιακή κρέμα καθημερινά, ακόμα και με την ενυδατική τους κρέμα.

Η RoC®συνδυάζει: Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία + Καλλυντική περιποίηση με αντιγηραντικά οφέλη + Εξαιρετικές Υφές


Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Η κορυφαία τεχνολογία της αντηλιακής σειράς RoC® SOLEIL PROTEXION+ μπλοκάρει περισσότερο από το 90% της UVA και UVB ακτινοβολίας.

• Octocrylene®: φίλτρο που προστατεύει από τη UVB ακτινοβολία και τα ηλιακά εγκαύματα.

• UVINULAPlus® & Parsol 1789®: προστατεύουν από τη UVA ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

• ΤinosorbM®& S®: φίλτρα ευρέος φάσματος που συνδυάστηκαν πρώτη φορά από τη RoCγια να προστατεύσουν από τη UVA & UVB ακτινοβολία.

Καλλυντική περιποίηση με αντιγηραντικά οφέλη

Πρωταγωνιστής το πρόσωπο…

Η RoC® προστατεύει απόλυτα το πρόσωπο μας από τον ήλιο για να μη φανούν ποτέ τα σημάδια του!

oΚάθε αντηλιακή κρέμα προσώπου… μια ξεχωριστή υπόσχεση

NEA RoC® SOLEIL PROTEXION+ Anti Brown Spot Fluid Cream

Πρόληψη και Διόρθωση των σκούρων κηλίδων

Οι σκούρες κηλίδες στο μικροσκόπιο:

Το δέρμα αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του σώματός μας κατά των εξωτερικών επιθέσεων, όπως είναι και ο ήλιος. Η υπερμελάχρωση (σκούρες κηλίδες) είναι η υπερβολική παραγωγή μελανίνης (χρωστική ουσία) που σαν κύρια λειτουργία έχει να προστατεύει τα επιδερμικά κύτταρα από την ηλιακή ακτινοβολία. Οι καφέ κηλίδες εμφανίζονται κυρίως στις πιο εκτεθειμένες περιοχές του σώματος όπως είναι το πρόσωπο, το ντεκολτέ και τα χέρια. Παρόλο που γίνονται πιο έντονες με την πάροδο του χρόνου λόγω της γήρανσης, μπορεί να εμφανιστούν και στην ηλικία των τριάντα. Το 70% των καφέ κηλίδων προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Αντιμετώπιση των σκούρων κηλίδων από τη RoC®

Η RoC® προσέθεσε στη φόρμουλα στην RoC®SOLEIL PROTEXION+ Αnti-brown ένα ενεργό συστατικό το AA2G. Το AA2G είναι σταθεροποιημένο παράγωγο της Bιταμίνης C, γνωστής στην κοσμητολογία καθώς χρησιμοποιείται ευρέως σε αντιρυτιδικές κρέμες χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες αλλά και στην αντιφλεγμονώδη δράση της. Επίσης χρησιμοποιείται και σε λευκαντικές κρέμες καθώς έχει την ιδιότητα να μπορεί να ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης. Η τεχνολογία αυτή μειώνει στην παραγωγή μελανίνης και την υπάρχουσα μελανίνη, δηλαδή τις υπάρχουσες σκούρες κηλίδες

Έτσιη NEA RoC® SOLEIL PROTEXION+ Anti Brown Spot Fluid Cream εξασφαλίζει:

1. Πρόληψη:

- AA2G για πρόληψη των σκούρων κηλίδων.

- Υψηλή προστασία SPF 50+: για αποφυγή επιδείνωσης των υπαρχουσών σκούρων κηλίδων, του εγκαύματος και των σημαδιών της πρόωρης γήρανσης χωρίς να εμποδίζει το μαύρισμα.

2. Διόρθωση:

Διορθώνει τις υπάρχουσες σκούρες κηλίδες.

3. Ενυδάτωση

Χάρη στη γλυκερίνη, εξασφαλίζει την απαραίτητη ενυδάτωση της επιδερμίδας, υποκαθιστώντας την καθημερινή ενυδατική κρέμα προσώπου.

Τέλος η κρέμα έχει εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, ιδανική για καθημερινή χρήση, όλο το χρόνο καθώς δεν «βαραίνει» καθόλου την επιδερμίδα ακόμα και κάτω από το μακιγιάζ - Για συνέπεια στη χρήση

RoC®SOLEIL PROTEXION+ FACE

Αντηλιακό Προσώπου SPF 50+ για Ξηρές Επιδερμίδες

Η RoC® προσέθεσε στη φόρμουλά της RoC®SOLEIL PROTEXION+ το Νο1 συστατικό αντιγήρανσης, το υαλουρονικό οξύ, γνωστό για τις εξαιρετικά ενυδατικές του ιδιότητες αφού μπορεί να απορροφήσει μέχρι και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Η αντηλιακή αυτή κρέμα ενυδατώνει ακόμα περισσότερο την ξηρή επιδερμίδα, δρα ενάντια στην πρόωρη γήρανση και έχει υφή που αφήνει βελούδινη αίσθηση, ευχάριστο άρωμα και δεν περιέχει parabens.

Αντηλιακό Προσώπου SPF 50+ Υψηλής Ανοχής για Ευαίσθητες Επιδερμίδες

Δράση ενάντια στο ερύθημα ακόμη και από ακραίες συνθήκες, όπως Laser επεμβάσεις- Ξηρότητα - Ακμή - Αλλεργίες.

Αντηλιακό Προσώπου SPF 30 κατά της Λιπαρότητας

Ελέγχει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας. Λεπτόρρευστη, μη λιπαρή κρέμα προσώπου που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία. Εμπλουτισμένη με σύμπλεγμα που ρυθμίζει τη λιπαρότητα και περιορίζει την υπερβολική γυαλάδα, προσφέροντας ματ αποτέλεσμα. Κατάλληλο για νεανικές επιδερμίδες.

Αντηλιακό Προσώπου SPF 50+ για Κανονικές και Μικτές Επιδερμίδες

Λεπτόρρευστη, μη λιπαρή κρέμα προσώπου που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και γρήγορη απορρόφηση. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση χάρη στη Βιταμίνη Ε που περιέχει. Έχει βελούδινη, απαλή υφή και δεν αφήνει κατάλοιπα. Με διακριτικό άρωμα και χωρίς parabens.

Ανανεωμένες Υφές

• Λεπτόρρευστες

• Δεν κολλάνε

• Δεν αφήνουν λευκά κατάλοιπα

• Αφήνουν βελούδινη αίσθηση

Η RoC® επεκτείνει την αντιγηραντική εξειδίκευση σε προϊόντα όχι μόνο προσώπου αλλά και σώματος:

·Νέο Αόρατο σπρέι αντιγήρανσης με SPF30 για πρόσωπο και σώμα.Προστατεύει και προλαμβάνει τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης με την Βιταμίνη Ε. Είναι αόρατο, μη λιπαρό, ενυδατικό και ευχάριστο στην αίσθηση. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε βρεγμένο δέρμα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια και κατάλοιπα.

·Νέο Αναζωογονητικό και επανορθωτικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο για πρόσωπο και σώμα βοηθά στην διατήρηση του μαυρίσματος και καταπραΰνει άμεσα ανακουφίζοντας την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. Προσφέρει 24 ενυδάτωση διότι διαθέτει AloeVera και βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης διότι είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε. Διαθέτει μοναδικό άρωμα και μη λιπαρή, μεταξένια υφή ενώτο 100% των γυναικών συμφώνησαν ότι η επιδερμίδα είναι πιο απαλή και λεία μετά την εφαρμογή του.

*Οι προσφορές της RoC συνεχίζονται για αυτό το καλοκαίρι.

Τώρα με το αντηλιακό προσώπου που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα μαζί το γαλάκτωμα σώματος σε μοναδική τιμή!€19,90 Λ.Τ

Τα εντυπωσιακά πακέτα της RoC για αυτό το καλοκαίρι:

1) ΝΕΑ αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των σκούρων κηλίδων + Γαλάκτωμα σώματος σπρέι SPF30

2) Αντηλιακή κρέμα Προσώπου για κανονικές επιδερμίδες SPF 50+ + Γαλάκτωμα σώματος σπρέι SPF30

3) Αντηλιακή κρέμα Προσώπου για ξηρές επιδερμίδες SPF 50+ + Γαλάκτωμα σώματος σπρέι SPF30

4) Αντηλιακή κρέμα Προσώπου κατά της λιπαρότητας SPF30+ Γαλάκτωμα σώματος σπρέι SPF30

5) ΝΕΟ Σπρέι για πρόσωπο και σώμα SPF30 + Γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο

6) ΝΕΟ Σπρέι για πρόσωπο και σώμα SPF30 x 2

7) ΝΕΑ αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των σκούρων κηλίδων + ΝΕΟ Σπρέι για πρόσωπο και σώμα SPF30

Μην ξεχνάτε:

-Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο από τις 12:00 το μεσημέρι ως και τις 4μ.μ.

-Τα σύννεφα επιτρέπουν πάνω από το 90% της υπεριώδους ακτινοβολίας να περάσει από μέσα τους με συνέπεια και η συννεφιά να μην είναι ένα ακίνδυνο φαινόμενο.

-Τα αρώματα καθώς και ορισμένα φάρμακα σε συνδυασμό με τον ήλιο λειτουργούν αρνητικά ως προς την επιδερμίδα μας.

RoC SOLEIL PROTEXION+: Iδανική πρέσβειρα η Πόπη Τσαπανίδου

H γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά για την πρόσφατη συνεργασία της

«Κάτω από τον ήλιο εμπιστεύομαι την RoC γιατί απαντά στην ανάγκη της δικής μου επιδερμίδας. Έχει μια πλήρη σειρά προϊόντων προσώπου που απαντούν σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη. Η νέα Anti-Brown Spot Fluid Cream προστατεύει απόλυτα το πρόσωπο, το ντεκολτέ και τα χέρια μου από τις σκούρες κηλίδες και τα σημάδια πρόωρης γήρανσης».

Και συνεχίζει τονίζοντας «Για μένα η RoC® είναι μια μάρκα που πραγματικά κρατά τις υποσχέσεις της, κάτι που στη πορεία διαπίστωσα και η ίδια. Για μένα η σχέση μου με αυτή τη μάρκα είναι κάτι παραπάνω από μια απλή συνεργασία γιατί η RoC® πηγαίνει πέρα από την ομορφιά, υπηρετεί την ουσία. Αντιπροσωπεύει αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο και πιο επίκαιρες από ποτέ… Είναι μία μάρκα που σε εμπνέει για να συνεργαστείς μαζί της».

TA NEA

Keywords
Τυχαία Θέματα