Ναταλία Γερμανού: Μιλάει για τον πρόλογο της πρεμιέρας της

00:08 1/11/2013 - Πηγή: TNSite

Στην πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού, η παρουσιάστρια βγήκε με μερικές ξανθές καλλονές στο πλάι της, λέγοντας ότι στον ΑΝΤ1 την διαβεβαίωσαν ότι φέτος θα είναι η μοναδική ξανθιά παρουσιάστρια στην εκπομπή.

Κι εκεί που έγινε ο κακός χαμός, με όλους να αναγνωρίζουν τη σαφή μπηχτή της Ναταλίας προς τον Alpha και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έρχεται τώρα η παρουσιάστρια και κάνει μια κωλοτούμπα που θα τη ζήλευε και ο Μελισσανίδης.

«Τα κείμενα ανήκουν σε μια πάρα πολύ καλή

δημοσιογράφο, την Ελίζα Μπενβενίστε. Είθισται στις εκπομπές αυτές να υπάρχει ένας πρόλογος ο οποίος γράφεται από κάποιον άλλον και όχι από τον παρουσιαστή. Όταν λοιπόν μου έγραψαν τα κείμενα του προλόγου μου είπαν "Μπορείς να τον κάνεις αυτόν τον πρόλογο;" και είπα "Παιδιά, νομίζω πως μπορώ". Ο πρόλογος δεν είχε στόχο την περσινή συνεργασία. Ο πρόλογος είχε στόχο γενικά την τηλεόραση, και αν θέλεις το κλείσιμο του προλόγου που έλεγε ότι "Πρέπει να το πάρω απόφαση πως ό,τι κι αν υπογράψεις δεν ισχύει ποτέ", την ώρα που το έλεγα αυτό, πίσω από την κάμερα στεκόταν ο Γιάννης Λάτσιος ο οποίος κούνησε το κεφάλι του τύπου "Τι είναι αυτά που λες κορίτσι μου, στο ίδιο σου το κανάλι έχεις υπογράψει πριν ένα μήνα συμβόλαιο και λες ότι κι αν υπογράψω δεν ισχύει ποτέ;". Θα μπορούσε και ο ΑΝΤ1 να παρεξηγηθεί λιγάκι όταν κάνεις ένα τέτοιο πρόλογο. Είχε σαν στόχο γενικά μια τηλεόραση η οποία αλλάζει διαρκώς, δεν τηρεί τις υποσχέσεις της δεν είναι και η πιο αξιοκρατική τηλεόραση του κόσμου. Δεν είχε στόχο την περσινή σεζόν. Η ευθεία βολή μου δεν πήγαινε εκεί», είπε η Ναταλία στην ραδιοφωνική εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμέλη και του Κοσμά Βίδου στον BHMA fm 99,5.

Θέλει δηλαδή η Ναταλία να μας πει ότι δεν κατάλαβε όταν διάβασε τα κείμενα ότι το μυαλό όλων θα πάει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Τι κρίμα που δεν μας πείθει με τις δικαιολογίες της, παρά το γεγονός ότι η κωλοτούμπα ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Πηγή: Star.gr

SpiroSpero

Keywords
Αναζητήσεις
bhmastar
Τυχαία Θέματα