«Μην ξεγράφετε τη Γιουνάιτεντ»

18:22 15/12/2013 - Πηγή: TNSite
Παρά το κακό ξεκίνημα και τις δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες μέσα στο Δεκέμβριο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ακόμα μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, όπως είπε ο Μάικλ Κάρικ στο Sky Sports.

Επίσης ο διεθνής μέσος των «κόκκινων διάβολων» θεωρεί ότι μπορούν στους αγώνες που θα γίνουν την περίοδο των Χριστουγέννων να «μαζέψουν» τη διαφορά που έχει δημιουργηθεί από την κορυφή της βαθμολογίας.

«Τα Χριστούγεννα

είναι μία πολύ σημαντική περίοδος του χρόνου, σε όποια θέση και να βρίσκεσαι στο πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια και μικρό χρονικό διάστημα, δίνουν τη δυνατότητα να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς και να αλλάξουμε την κατάσταση. Μπορεί βέβαια να συμβεί και το αντίθετο να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί και μια ομάδα να πέσει σε χαμηλότερες θέσεις», δήλωσε ο Κάρικ.

«Όλα τα χρόνια είχαμε την ίδια προσέγγιση στο θέμα. Πάντα τα πηγαίναμε καλά την περίοδο των Χριστουγέννων κι έτσι θα γίνει και φέτος. Έχουμε αρκετή εμπειρία. Θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων. Ακόμα η διεκδίκηση του τίτλου είναι ανοιχτή. Υπάρχουν πολλές ομάδες που τον θέλουν και δεν πρέπει να μας ξεγράφετε. Είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να επιστρέψουμε στην κορυφή και να διατηρήσουμε τα σκήπτρα», προσέθεσε ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων», ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα