Μανιάτης: "Το ματς κρίθηκε στο πέναλτι που έπιασε ο Ρομπέρτο"

00:43 3/10/2013 - Πηγή: TNSite
Η απόκρουση του πέναλτι από τον Ρομπέρτο ήταν το καθοριστικό σημείο του ματς σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος αποθέωσε τον Κώστα Μήτρογλου και παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε τόσο καλά στις Βρυξέλλες. Ρομπέρτο και Σαβιόλα δεν ξεχνούν τον κόσμο της ομάδας. Δείτε τι δήλωσαν.

"Πολύ μεγάλη νίκη. Από το την αρχή που ήρθαμε εδώ, δείξαμε ότι το θέλαμε. Σήμερα δεν παίξαμε όπως με

την Παρί. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Με την Παρί παίξαμε καταπληκτικά αλλά φάγαμε 4 γκολ. Σήμερα δεν παίξαμε καλά αλλά νικήσαμε. Σταθήκαμε και τυχεροί. Αυτό το αποτέλεσμα μας βάζει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Καθοριστικό σημείο το πέναλτι που έπιασε ο Ρομπέρτο. Συγκλονιστικός ήταν σήμερα ο τερματοφύλακάς μας. Και ο Κώστας ο Μήτρογλου ήταν συγκλονιστικός.

Έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε στην Πορτογαλία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ρομπέρτο: "Ευχαριστώ τον κόσμο..."

Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού αλλά και την αγάπη του κόσμου εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο, ένας εκ των πρωταγωνιστών των Πειραιωτών.

"Είμαι πάρα πού χαρούμενος κυρίως για τη νίκη της ομάδας μου. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, ήμουν σε καλή μέρα, αλλά σημασία έχει να κερδίζει ο Ολυμπιακός και από την στιγμή που νικήσαμε είναι πάρα πολύ χαρούμενος.

Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς για την συνέχεια μας στο Champions League..

Δεν το ήξερα ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το μαθαίνω. Στο Champions League δεν πάιζε ρόλο μόνο η νίκη, αλλά και τα γκολ, το σκορ που κερδίζεις, οπότε το 3-0 είναι θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στη συνέχεια του ομίλου μας.

Είναι ένα ματς που θα το θυμόμαστε και θα μας βοηθήσει ενόψει του επόμενου αγώνα στην Λισαβόνα κόντρα στην Μπενφίκα. Κάναμε αρκετά πράγματα σωστά σε αυτό το ματς και θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά ενόψει της συνέχειας. Ευχαριστώ τον κόσμο που φώναξε τ' όνομά μου. Δεν ξέρω ελληνικά, όμως μου άρεσε πολύ αυτή η κίνηση", υπογράμμισε ο Ρομπέρτο.

Σαβιόλα: "Αφιερωμένο στον κόσμο"

Από την πλευρά του, ο Χαβιέρ Σαβιόλα στάθηκε επίσης στον κόσμο της ομάδας: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι χαρούμενη και οι φίλαθλοι ζουν τη νίκη. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να μας ενθαρρύνουν και ίσως θα πρέπει να τους αφιερώσουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε έτσι.

Επίσης είμαι χαρούμενος για την ασίστ που έδωσα σήμερα στον Μήτρογλου, όμως έτυχε. Άλλη φορά δίνω εγώ την ασίστ, άλλη φορά την παίρνω την ασίστ, άλλες φορές τη δίνει άλλος. Σήμερα ό,τι καταφέραμε, το κατάφερε όλη η ομάδα, γιατί ήμασταν συνολικά καλοί, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση κάποιες φορές.

Δεν υπάρχει εύκολο ματς στο Champions League. Αυτό που συνέβη σήμερα, ήταν πως προσπαθήσαμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι, ενώ ήμασταν αποτελεσματικοί και βάλαμε τα γκολ στη σωστή στιγμή. Αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική για τη συνέχεια, προκειμένου να έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα