Σαχτάρ - Μάντσεστερ Γ. 1-1, Λεβερκούζεν - Σοθιεδάδ 2-1

23:57 2/10/2013 - Πηγή: TNSite
Σαχτάρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Ντόνετσκ, ενώ η Λεβερκούζεν νίκησε 2-1 την Σοθιεδάδ με γκολάρα στο 92'

Σαχτάρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Ντόνετσκ, ενώ η Λεβερκούζεν νίκησε 2-1 την Σοθιεδάδ με γκολάρα στο 92'

Σαχτάρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Σκόρερς: 76' Τάισον / 18' Γουέλμπεκ

Γήπεδο: "Ντόνμπας Αρένα", Ντόνετσκ

Διαιτητής: Πάβελ Κραλόβετς (Τσεχία)

Αφού ο διαιτητής δεν έδωσε καθό πέναλτι υπέρ της Σαχτάρ στα πρώτα λεπτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 18' με τον Ντάνι

Γουέλμπεκ από κοντά, έπειτα από προσπάθεια του Μαρουάν Φελαϊνί από δεξιά.

Οι Ουκρανοί κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και να μείνουν στην κορυφή μαζί με τους Άγγλους, καθώς σε 1-1 ισοφάρισε ο Τάισον στο 76' με κοντινό σουτ, έπειτα από αδυναμία του Βίντιτς να διώξει.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Φερνάντο, Χούμπσμαν, Τάισον, Ντόουγκλας Κόστα, Αλέξ Τεϊσέιρα, Λουίζ Αντριάνο.

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Φελαϊνί, Βαλένσια, Κλέβερλι, Φαν Πέρσι, Γουέλμπεκ.

Λεβερκούζεν - Σοθιεδάδ 2-1

Σκόρερς: 45'+1 Ρόλφες, 92' Χέγκελερ / 52' Βέλα

Γήπεδο: "ΜπάιΑρένα", Λεβερκούζεν

Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεβ (Ρωσία)

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ με τον αρχηγό της, Σίμον Ρόλφες, να πλασάρει από κοντά, παίρνοντας το "ριμπάουντ" μετά την απόκρουση του Μπράβο σε κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαμ.

Ο Κάρλος Βέλα στο 50 κέρδισε πέναλτι από τον Χίλμπερτ, το εκτέλεσε ο ίδιος, ο Λένο το απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Βέλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Το φινάλε στο Λεβερκούζεν ήταν εντυπωσιακό, καθώς η Μπάγερ έκανε το 2-1 στο 92' με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γενς Χέγκελερ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Βόλσχαϊντ, Τοπράκ, Μπένις, Ράιναρτς, Λαρς Μπέντερ, Ρόλφες, Σαμ, Σον Χέουνγκ-Μιν, Κίσλινγκ.

ΣΟΘΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνες, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Ελουστόντο, Θουρουτούθα, Βέλα, Γκριεζμάν, Σεφέροβιτς.

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 (5-3)

2. Σαχτάρ 4 (3-1)

3. Λεβερκούζεν 3 (4-5)

4. Σοθιεδάδ 0 (1-4)

Keywords
Τυχαία Θέματα