Μαίρη Συνατσάκη:«Θέλω στο γάμο μου να είμαι σαν νεράιδα»

17:47 23/11/2013 - Πηγή: TNSite

«Ούτε ως αστείο δεν έχει περάσει από το μυαλό μας να παντρευτούμε με τον Μύρωνα» τονίζει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία αναδεικνύει φέτος τις χορευτικές της ικανότητες συμμετέχοντας ως διαγωνιζόμενη στο«Dancing with the stars IV».

Η γνωστή παρουσιάστρια, σε συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό «ΟΚ!» αποκαλύπτει ότι παρόλο που ο ΑΝΤ1 της είχε προτείνει να
συμμετάσχει στο χορευτικό σόου, είτε ως παρουσιάστρια του backstage είτε ως διαγωνιζόμενη, η ίδια προτίμησε να χορεύει. Παράλληλα, μοιράζεται μαζί μας τα όνειρά της για την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή, καθώς και τις πιθανότητες που δίνει στον εαυτό της να κερδίσει στο DWTS IV…

Στην ερώτηση αν και πότε σκοπεύει να παντρευτεί με τον σύντροφό της Μύρωνα Στρατή, απάντησε: «Ούτε ως αστείο δεν έχει περάσει από το μυαλό μας να παντρευτούμε με τον Μύρωνα. Καμιά φορά φιλικά μας ζευγάρια μας λένε: “Άντε τι θα γίνει επιτέλους με εσάς;”, οπότε εμείς περνάμε αμέσως στην αντεπίθεση και τους ρωτάμε: “Εσείς πότε σκοπεύετε να παντρευτείτε;”. Για εμάς ο μοναδικός λόγος να αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το βήμα, θα ήταν αν ερχόταν στη ζωή μας ένα παιδί. Είναι τόσο σαφές ότι δεν είμαστε έτοιμοι να γίνουμε γονείς, που είναι ανόητο να μιλάμε για γάμους. Εγώ θέλω όταν γίνω μητέρα, να μπορώ να μείνω κάνα δυο χρόνια σπίτι μου και να μεγαλώσω το παιδί μου, κάτι που στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει στη ζωή μου. Έτσι και αλλιώς ζούμε σαν παντρεμένοι. Αν λοιπόν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να παντρευτούμε, θα είναι για να γιορτάσουμε με τους φίλους και τις οικογένειες μας την αγάπη μας και την απόφαση μας να διαιωνίσουμε το είδος μας».

Όσο για το αν ξεχωρίζει σελίδες με τα νυφικά που της αρέσουν, όταν πέφτουν στα χέρια της περιοδικά γάμου, αποκάλυψε: «Έχω βρει το νυφικό που θα φορέσω στο γάμο μου! Το είχα δει σε ένα περιοδικό όταν ήμουν δώδεκα χρόνων, οπότε δεν ασχολήθηκα ξανά με αυτό το θέμα. Θέλω να είναι ένα στράπλες φόρεμα, μάλλον από δαντέλα, σε εντελώς λιτή γραμμή που θα ανοίγει όσο κατεβαίνει προς τα κάτω και θα καταλήγει σε μια ουρά που θα μαζεύει τη σκόνη από το πάτωμα. Θέλω στο γάμο μου να είμαι σαν νεράιδα».

Τέλος, πολύ λίγες είναι οι πιθανότητες που δίνει στον εαυτό της να είναι η νικήτρια του «Dancing with the stars IV», αλλά, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, δεν την νοιάζει: «Εμένα μου αρκεί να καταφέρω να χορεύω τσα τσα ή βαλς. Ο χορός είναι το μεγάλο μου απωθημένο… Είναι το μαράζι μου ο χορός, οπότε ελάχιστα με ενδιαφέρει αν τελικά θα είμαι νικήτρια. Εγώ αυτή τη στιγμή ζω το όνειρό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα