Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΕΛ.ΑΣ. για τον Τούρκο πρόσφυγα

16:42 3/6/2013 - Πηγή: TNSite
Καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του Μπουλούτ Γιαϊλά, καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα δεν προκύπτει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΕΛΑΣ με αφορμή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, «για τον συγκεκριμένο

Τούρκο υπήκοο, καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα δεν προκύπτει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο ίδιος Τούρκος υπήκοος επίσης ουδέποτε κατέθεσε αίτημα για πολιτικό άσυλο».

Με νεότερη ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την Ελληνική Αστυνομία ότι η ανακοίνωσή της «προκαλεί το δημόσιο αίσθημα».

«Στην πραγματικότητα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η ΕΛΑΣ επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες, αφού δεν αναφέρει τίποτα για την ταμπακιέρα της υπόθεσης».

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση και την ΕΛΑΣ για απαγωγή Τούρκου πολίτη.

Σύμφωνα με τη δεύτερη ανακοίνωση του, με την οποία απαντά στην Ελληνική Αστυνομία, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η ΕΛ.ΑΣ., δεν λέει, τίποτα για την αρπαγή του Μπουλούτ στο κέντρο της Αθήνας, για την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την απαγωγή είχε πινακίδες που, σύμφωνα με την ίδια την ΕΛΑΣ, ανήκουν σε αστυνομικό όχημα, για τη μεταφορά του στην Τουρκία μέσω παράνομου περάσματος των συνόρων.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα