Κοντά σε… έτοιμο φορ οι «πράσινοι»

10:04 30/8/2013 - Πηγή: TNSite
Έρχεται μάλλον σήμερα ο Ντάνιελ Πράνιτς στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό αλλά δεν κλείνει την πόρτα. Κοντά σε… έτοιμο φορ οι «πράσινοι».. Τα πλάνα με Βέροια.

Πιθανότατα μέσα στη μέρα φτάνει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Ντάνιελ

Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος βρήκε τη χρυσή τομή με τη Σπόρτινγκ και με την άφιξή του θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα αναμένεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τη Βέροια από το γήπεδο, ενώ η διακοπή του πρωταθλήματος θα του δώσει την ευκαιρία να καλύψει το χαμένο έδαφος, μιας και μέχρι τώρα προπονείτο μόνος του στην ομάδα της Λισαβόνας.

Όμως ο 32χρονος άσος δεν θα κλείσει την πόρτα για τις… αφίξεις στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες επαφές με επιθετικό. Όχι με τον Αντριάν Μπαλμπόα, ο οποίος θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα για να αποφασιστεί αν θα του προταθεί συμβόλαιο, αλλά με έναν «έτοιμο» παίκτη. Αγγλικά σενάρια ανέφεραν χθες βράδυ πως υπάρχει ενδιαφέρον για το δανεισμό του Απόστολου Βέλλιου από την Έβερτον. Ο 21χρονος φορ δεν είναι στα βασικά πλάνα των «ζαχαρωτών» και πέρσι έπαιξε όλα κι όλα 61 λεπτά στην Premiership. Οι φήμες που ακούστηκαν για τον Φάνη Γκέκα και τον Τζον Κάριου δεν έχουν βάση.

Με αλλαγές

Με τον Τριανταφυλλόπουλο αντί του Σίλντενφελντ που είναι νοκ άουτ με πρόβλημα στους προσαγωγούς, τον Λαγό σαν αμυντικό χαφ αντί του τιμωρημένου Μέντες και τον Μπεργκ για πρώτη φορά βασικό θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο απέναντι στη Βέροια στη Λεωφόρο (21:30). Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ενδεκάδα θα είναι: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Νάνο, Λαγός, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ντίνας, Μπαϊράμι και Μπεργκ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση το απόγευμα κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα