«Καμία πρόταση για Νεγρέδο»

19:42 10/7/2013 - Πηγή: TNSite
Τις προηγούμενες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η Μάντσεστερ Σίτι βρισκόταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Άλβαρο Νεγρέδο, καθώς η πρόταση που είχε καταθέσει ο αγγλικός σύλλογος ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σεβίλλης, στα γραφεία του συλλόγου δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον επιθετικό της ομάδας.

«Ο Νεγρέδο βρίσκεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έχει ξεκινήσει προετοιμασία. Είναι παίκτης μας και τέτοιος θα παραμείνει, όσο δεν φτάνει κάποια πρόταση για εκείνον.

Κανείς δεν μας έχει χτυπήσει

την πόρτα για τον Άλβαρο και εμείς δεν πρόκειται να… παρακαλέσουμε καμία ομάδα να τον πάρει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντελ Νίδο κατά την παρουσίαση του νέου αποκτήματος της Σεβίλλης, Νίκο Παρέχα.

Ο διεθνής Τύπος αναφέρθηκε πολλές φορές σε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι. Ο πρόεδρος της Σεβίλλης διαψεύδει πως υπάρχει μια τέτοια πρόταση. «Κανείς από τη Σίτι δεν επικοινώνησε μαζί μας, ούτε έχουμε κάποια προσφορά από την αγγλική ομάδα. Δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες, ούτε ποιος τις διαδίδει. Γεγονός είναι πως για τον Νεγρέδο δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς», επισήμανε ο Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα