Καλαμάτα: «Πρόβλεψη» Δένδια πως και το 2021, θα είναι πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς

00:21 3/6/2013 - Πηγή: TNSite

Τη βεβαιότητα ότι το 2021, στα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας της Ελλάδας, η Ν.Δ. θα είναι κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός της χώρας, εξέφρασε χθες βράδυ, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου ‘’Belvedere’’ στη Βέργα. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Δένδιας, στις 23 Μαρτίου 2021 θα έρθουν στην Καλαμάτα

με τον πρωθυπουργό για να γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την επανάσταση εναντίον του τουρκικού ζυγού στους Αγίους Αποστόλους και στη συνέχεια θα συνεχίσουν τη γιορτή με γουρνοπούλα. Ο κ. Δένδιας δεσμεύτηκε ότι θα ξανάρθει στη Μεσσηνία μετά από 100 μέρες, το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, «για να κάνουμε όλοι μαζί ταμείο, για να δούμε τι έχουμε καταφέρει», στον αγώνα πάταξης της εγκληματικότητας. Υποσχέθηκε ότι «θα τα αλλάξουμε όλα, δεν μπορεί ο μεσσήνιος να είναι κλειδαμπαρωμένος στο σπίτι του». Παρατήρησε ότι τα νούμερα είναι εφιαλτικά για διαρρήξεις και κλοπές στη Μεσσηνία και αναφερόμενος στο γεγονός ότι όλη η περιοχή από την Καλαμάτα έως το Οίτυλο αστυνομεύεται τη νύχτα με 1 περιπολικό και 2 αστυνομικούς στην Καρδαμύλη, επεσήμανε πως «αυτό δεν είναι αστυνόμευση, αλλά ανέκδοτο».

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς, ο περιφερειάρχης της Ν.Δ. Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Χαιρετισμό έστειλε ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, που για λόγους πέραν της θελήσεώς του, όπως ανέφερε, δεν μπόρεσε να παραστεί.

Συντάκτης: Βαγγέλης Ποτέας

Keywords
Τυχαία Θέματα