Καίει τον Λιάπη ο δήμος Καρπενησίου: Έκρυψε 163 τ.μ. για να γλιτώσει 250 ευρώ ετησίως

19:00 13/1/2014 - Πηγή: TNSite

Όπως ανακοινώθηκε, μετά το θέμα που ανέκυψε για το ακίνητο της οικογένειας Λιάπη στη δημοτική ενότητα Ποταμιάς και πιο συγκεκριμένα στο Μεγάλο Χωριό, το τμήμα εσόδων του δήμου προέβη σε έκτακτο έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν αποκλίσεις.

Από τον έλεγχο στον φάκελο της πολεοδομίας προέκυψε ότι τα τετραγωνικά του ακινήτου είναι 233,05 ενώ κατά την τελευταία τριετία τα δημοτικά τέλη, σύμφωνα με το αρχείο της ΔΕΗ, αντιστοιχούν σε 70 τ.μ. Από τα 163 τ.μ. που δεν είχαν δηλωθεί, ο πρώην υπουργός γλίτωσε

250,80 ευρώ ετησίως.

Ο δήμος έχει ήδη ενημερώσει τη ΔΕΗ, ζητώντας την επικαιροποίηση του σχετικού αρχείου ενώ θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για τη διεκδίκηση των οφειλόμενων των προηγούμενων ετών.

Σε νέο ταξίδι ο πρώην υπουργός

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης Λιάπης φέρεται να έφυγε την ίδια μέρα για νέο ταξίδι. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός "Δίκτυο Σερρών", το μεσημέρι εντοπίστηκε στο τελωνείο του Προμαχώνα, περνώντας τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Στο τελωνείο το αυτοκίνητο του πέρασε από ενδελεχή έλεγχο, χωρίς να βρεθεί κάτι μεμπτό. Ο τελικός προορισμός του πρώην υπουργού είναι άγνωστος.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα