Ισπανία: Χιλιάδες φίλοι της Ρεάλ στην παρουσίαση του Μπέιλ

17:06 2/9/2013 - Πηγή: TNSite

Σε μία εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης και σε μία χώρα όπως η Ισπανία, όπου πολύς κόσμος -και ιδιαίτερα οι νέοι- υφίστανται «στο πετσί τους» τις συνέπειές της, οι περισσότεροι θεωρούν πρόκληση τα σχεδόν 100 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Ρεάλ Μαδρίτης για τα... πόδια του Γκάρεθ Μπέιλ. Οι οπαδοί των «μερένγκες», πάντως, δεν δείχνουν να ενοχλούνται, καθώς χιλιάδες εξ αυτών συνέρρευσαν σήμερα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση του Ουαλού διεθνή, του πιο ακριβοπληρωμένου πλέον παίκτη στην ιστορία του

παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο 24άχρονος άσος πέρασε το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το εξαετές συμβόλαιο που του πρόσφερε η διοίκηση της «Βασίλισσας» και λίγη ώρα αργότερα κάθησε στο πάνελ, δίπλα στον βαθύπλουτο πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Η αποφασιστικότητα του Μπέιλ έκανε εφικτή την παρουσία του σήμερα εδώ,» επισήμανε ο Πέρεθ, αναφερόμενος στις πιέσεις που άσκησε ο Ουαλός στη διοίκηση της Τότεναμ, προκειμένου η τελευταία να αποδεχθεί την πρόταση της Ρεάλ. «Η στιγμή που ονειρευόσουν από παιδί έφτασε. Αυτό είναι το γήπεδό σου, αυτοί είναι οι οπαδοί σου, αυτό είναι το σπίτι σου», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των «μερένγκες», δίνοντας το λόγο στον διεθνή μέσο. Ο τελευταίος εξέπληξε φιλάθλους και δημοσιογράφους, κάνοντας μία σύντομη δήλωση στα ισπανικά, όπου χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στη Ρεάλ ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε, ενώ υποσχέθηκε να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει το από δεκαετίας... απωθημένο της, την κατάκτηση δηλαδή του 10ου ευρωπαϊκού της τίτλου. Ολοκλήρωσε δε την τοποθέτησή του με το σύνθημα "Hala Madrid" και τη γροθιά υψωμένη στον αέρα, χειρονομία που έφερε την αποθέωσή του από τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα