Η συνεργασία της ΝΙΚΑΣ με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή δημιουργεί νέο προϊόν για την ελληνική αγορά

17:35 24/4/2013 - Πηγή: TNSite
Η ΝΙΚΑΣ, η πρώτη εταιρεία αλλαντικών στην Ελλάδα με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, πρωτοπορεί και πάλι χρησιμοποιώντας ελληνική πρώτη ύλη για την παραγωγή της νέας Καπνιστής Γαλοπούλας ΝΙΚΑΣ από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή συνεργασία η οποία επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη δημιουργία της πρώτης και μοναδικής ελληνικής Καπνιστής Γαλοπούλας από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής!

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, είναι ένα ανεξάρτητο, κοινωφελές εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη γνωστό περισσότερο από έναν αιώνα για την προσφορά του στο γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, και για την τεχνογνωσία του στη γεωργία, την κτηνοτροφία και τις επιστήμες της ζωής. Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα του νέου προϊόντος, της νέας Καπνιστής Γαλοπούλας ΝΙΚΑS από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η ποιότητα των προϊόντων που δημιουργούνται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή εξασφαλίζεται από το μοναδικό τρόπο φυσικής εκτροφής των ζώων και τα εξαιρετικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την εκτροφή τους.

Οι επιστήμονες , οι καθηγητές και οι μαθητές της Σχολής δημιουργούν με αγάπη, φροντίδα και σεβασμό προς τη φύση εκλεκτά προϊόντα, ακολουθώντας αυστηρά κάθε στάδιο ποιοτικού ελέγχου στην εκτροφή της γαλοπούλας.
Φροντίζουν η διατροφή της γαλοπούλας να γίνεται με τα πιο αγνά και φυσικά υλικά όπως με:

•Λιναρόσπορο, ο οποίος είναι ευεργετικός λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
•Αραβόσιτο, που καλλιεργείται σύμφωνα με τους κανόνες της ορθής γεωργικής πρακτικής στους αγρούς της Σχολής
•Θυμάρι και ρίγανη που προσδίδουν υψηλή διατροφική αξία στη διατροφή της γαλοπούλας και εμπεριέχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή εφαρμόζουν συστήματα ολοκληρωμένης διασφάλισης «φάρμας» για την ορθολογική διαχείριση του περιβάλλοντος, για την ευζωία του ζωικού κεφαλαίου και για την ασφάλεια των παραγόμενων ζωικών προϊόντων. Ακολουθούν πλήρη ιχνηλασιμότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Εφαρμόζουν πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2008) και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000:2005).

Οι γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επιλέγονται από την εταιρία NIKAS για τη δημιουργία της πρώτης και μοναδικής ελληνικής Καπνιστής Γαλοπούλας ΝΙΚΑS, ενός προϊόντος υψηλής διατροφικής αξίας με εύγεστο και μαλακό κρέας που απευθύνεται στους καταναλωτές που θέλουν καθημερινά στο τραπέζι τους εξαιρετική ποιότητα και μοναδική γεύση.

NewsBeast

Keywords