Γερμανού: Η εκπομπή μου δεν είναι καλή

16:36 15/11/2013 - Πηγή: TNSite

Με αρκετή διπλωματία απάντησε η Ναταλία Γερμανού στα αιχμηρά σχόλια του Τζώνυ Καλημέρη, ο οποίος είχε πει ότι η εκπομπή της δεν είναι καλή και ότι πρέπει να τη φέρει στα νερά της.

«Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, έχει πάρα πολύ δίκιο και ο λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί ξέρω πολύ καλά ότι ο Τζώνυ το είπε με καλοπροαίρετη διάθεση και δεν είχε καμία κακία ο τρόπος που εξέφρασε τη γνώμη του. Ο Τζώνυ Καλημέρης το είπε αυτό, ξέροντας τις δυνατότητές μου σαν παρουσιάστρια. Περιμένω κι εγώ πολλά περισσότερα από εμένα και νομίζω και όλοι, αλλά όταν μια εκπομπή είναι τόσο καινούργια

και είναι και ένα concept, το βραδινό που το κάνω για πρώτη φορά στη ζωή μου, το μόνο που ζητάω είναι λίγο χρόνο», είπε η Ναταλία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ την εκπομπή που έκανε ο πατέρας της γιατί δεν θα μπορούσε ποτέ να τον φτάσει.

Όσο για τα παράπονα της Μαρίας Ιωαννίδου και τις δηλώσεις της ότι δεν θέλει να γνωρίσει τον σύντροφο της Ναταλίας, η απάντησή της είναι χαρακτηριστική.

«Όλο παράπονα έχει Μαρία, δεν μπορώ πια με τη Μαρία και τα παράπονά της. Εντάξει, ίσως ούτε και ο Μάνος θέλει να γνωρίσει τη Μαρία. Δεν συνηθίζω να της γνωρίζω τους συντρόφους μου, οπότε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι», είπε. ​

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα