Ζώδια – Τι πρέπει να κρύψεις για να κερδίσεις όποιον σου κάνει κλικ!

16:14 15/11/2013 - Πηγή: TNSite

Θέλεις να ξεφύγεις από το ερωτικό τέλμα; Θέλεις να έχεις όποιον άντρα αγαπάς, όποιον άντρα σου κάνει κλικ; Πρέπει να κάνεις κάτι με εσένα, όχι με αυτόν!

Αν η ερωτική σου ζωή ακολουθεί ένα μοτίβο, αν σε απογοητεύει η σχέση σου, αν έχεις λάθος ανθρώπους κοντά σου, πρέπει να αλλάξεις κάτι, να πάρε λίγο αλλιώς το τιμόνι του ερωτικού σου εαυτού. Πάμε να δούμε σύμφωνα με το ζώδιό σου, τι πρέπει να κρύψεις, για να κερδίσεις τον έρωτα!

Κριός

Αν θες να είσαι κερδισμένη στον έρωτα, πρέπει να κρύψεις το ‘αντράκι’ που έχεις μέσα

σου! είσαι πολύ ελεύθερη, και οι άντρες μπορεί και να τρομάζουν! Όπως και να το κάνουμε, είσαι πολύ θερμή, αλλά δεν πρέπει ο άντρας να το δει αυτό κατευθείαν, όχι για άλλο λόγο, θα σε αφήνουν πάντα συναισθηματικά ακάλυπτη!

Ταύρος

Είσαι πολύ θερμή γυναίκα, αλλά είσαι και πολύ αφοσιωμένη. Καταχώνιασε βαθιά μέσα σου την τάση για αφοσίωση και παίξε, μέχρι να βρεις τον κατάλληλο για να του αφοσιωθείς. Στο κάτω – κάτω, το ξέρεις ότι έχεις και μια πολύ άγρια πλευρά. Δεν είναι κακό να την δοκιμάσεις!

Δίδυμοι

Πρέπει να κρύψεις το γεγονός ότι στην πραγματικότητα δεν εκτιμάς πολύ τους άντρες. Είσαι γυναίκα, είσαι και ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια, είναι πραγματικά αδύνατον να έχει κάποιος την εκτίμησή σου. ναι, αλλά δεν φταίει κανείς που σπας τα τεστ IQ! Κάνε εκεί πως ακούς τι σου λέει ο άλλος, μην βιαστείς να τον κόψεις και να του εξηγήσεις. Δίκιο έχεις, αλλά δεν κάνει!

Καρκίνος

Πρέπει να εξαφανίσεις, όχι απλά να κρύψεις, την τάση σου να είσαι η μητέρα, η μανούλα και η μαμά του ανθρώπου που αγαπάς. Τους κακομαθαίνεις, και μετά απορείς γιατί είναι κακομαθημένοι! Μα, τι να κάνουν, αφού φροντίζεις για όλα, και δίνεις την εντύπωση ότι ο σύντροφός σου είναι ο προστατευόμενός σου!

Λέων

Πρέπει να κρύψεις από τον άντρα που θες, το πόσο πολύ θα ζηλέψεις! Οπωσδήποτε, δεν ταιριάζει με την λαμπερή σου αυτοπεποίθηση η τόση ζήλια που νιώθεις. Καλό είναι να την μετριάσεις, γιατί μπορεί να σου δηλητηριάσει μια όμορφη σχέση. Και θα είναι κρίμα, γιατί ερωτικά είσαι απίστευτα δυνατή!

Παρθένος

Πρέπει να μην καταλαβαίνει ο άντρας που είναι μαζί σου, ότι στην πραγματικότητα είσαι έτοιμη για θυσίες! Γιατί, αν το ξέρει αυτό, θα έρθει και η ώρα της θυσίας, και είναι κρίμα! Αφού έτσι κι αλλιώς, κρατάς πολλές αποστάσεις. Κράτα και στα πρακτικά πράγματα, γιατί θα βρεθείς να είσαι θύμα .

Ζυγός

Κρύψε και εξαφάνισε αμέσως, το πόσο πολύ σε θέλουν όλοι οι άντρες. Ο κυριότερος λόγος που πολλές φορές ένας άντρας που σε θέλει τελικά μένει μακριά σου, είναι ότι φοβάται πως θα πρέπει συνέχεια να δίνει μάχες με όλους όσους σε φλερτάρουν. Δώσε λίγο την εντύπωση της αφοσιωμένης, σου πηγαίνει κιόλας!

Σκορπιός

Πρέπει όχι απλά να κρύψεις, αλλά να αντιμετωπίσεις και να αφανίσεις τα πολλά ζητήματα που σου έχουν δημιουργήσει οι πρώτες σου επαφές με το αντρικό φύλο. Και πρέπει στην σχέση με τον άντρα που σε ενδιαφέρει να μπεις, χωρίς να περιμένεις ότι φταίει αυτός και για ό,τι έγινε παλιά από κάποιον άλλον.

Τοξότης

Πρέπει να κρύψεις – αν θέλεις να είσαι κερδισμένη ερωτικά – το πόσο παιδί είσαι στην πραγματικότητα! Είσαι μια γυναίκα που η ψυχή σου δεν θα μεγαλώσει ποτέ, είσαι πάντα έτοιμη για μια γλυκιά περιπέτεια, αλλά ο έρωτας μπορεί και να σε πληγώσει, αν οι άντρες καταλαβαίνουν εύκολα πόσο καλή είσαι και πόσο ανοιχτή! Κράτα και λίγο πόζα!

Αιγόκερως

Πρέπει να κρύψεις όλη σου την οικογένεια! Όταν βρίσκεσαι για πρώτη φορά με έναν άντρα, δίνεις την εντύπωση ότι ο μπαμπάς σου σε περιμένει στη γωνία, μέσα στο αυτοκίνητο! Η οικογένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για σένα, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βάζεις κατευθείαν το θέμα στον άντρα που σε ενδιαφέρει. Τον φοβίζεις.

Υδροχόος

Δεν πρέπει κανένας άντρας κανονικά, να καταλαβαίνει πόσο πολύ ανεξάρτητη είσαι! Δεν αρέσει τόση ανεξαρτησία στο αντρικό φύλο, και πολλές φορές, ενώ έχεις πραγματικό ενδιαφέρον για κάποιον, του μιλάς τόσο πολύ για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ίδιον, που παίρνει το μήνυμα ότι έτσι κι αλλιώς, είσαι αλλού!

Ιχθείς

Πρέπει να κρύψεις από τον άντρα που σε ενδιαφέρει, το πόσο πολύ φοβάσαι την μοναξιά . Για να μην σε εκβιάσει συναισθηματικά. Έχεις έναν τρόπο πολύ γλυκό όταν φλερτάρεις. Βγαίνει όμως μια μελαγχολία που σε κάνει να φαίνεσαι πολύ τρωτή. Μην δίνεις τέτοιο δικαίωμα, για να ξέρουν ότι μπορείς και χωρίς αυτούς!

Πηγή: oroskopos.tv

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα