Φτάνει η ώρα του Μπεργκ

21:57 11/7/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την προετοιμασία του στην Ολλανδία και πλέον το «χτίσιμο» θα συνεχιστεί επί ελληνικού εδάφους.

Φυσικά, από Δευτέρα θα υπάρχει κι ένα νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του τριφυλλιού που σίγουρα λύνει τα χέρια του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Μάρκους Μπεργκ αφού είδε την γυναίκα του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, πλέον συγκεντρώνεται στις υποχρεώσεις με τη νέα

του ομάδα. Την Δευτέρα θα βρίσκεται ξανά στην χώρα μας και από την Τρίτη θα είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Κι αν μη τι άλλο, με μοναδικό φορ τον Γιαννιτσάνη –αφού ο Αποστολόπουλος έχει τραυματιστεί- η παρουσία του Σουηδού επιθετικού είναι πολύτιμη.

Την Τρίτη –λοιπόν- θα κάνει την «πρώτη» του με την πράσινη φανέλα και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. Βέβαια, αν και όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στην Γερμανία έκανε προπονήσεις, ακόμη δεν είναι έτοιμος. Υπολογίζεται πως θα βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων σε περίπου ένα μήνα. Λογικά, το πρώτο του παιχνίδι ως παίκτης του Παναθηναϊκού θα το δώσει στην «πρόβα τζενεράλε» για τη νέα Σούπερ Λίγκα, τον Αύγουστο, στο φιλικό παιχνίδι με την αγγλική Νόριτς.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα