Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Ηλεία

07:21 21/12/2013 - Πηγή: TNSite
Εξιχνιάστηκε χθες, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, η ένοπλη ληστεία που είχε συμβεί πριν λίγους μήνες σε βάρος 83χρονου ημεδαπού στην Αμαλιάδα

Για την περίπτωση αυτή, συνελήφθη ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι δυο ομοεθνείς συνεργοί του συλληφθέντα, των οποίων τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας έχουν ταυτοποιηθεί

και αναζητούνται από τις Αρχές.

Ο 29χρονος δράστης συνελήφθη σήμερα το πρωί, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια μεταλλική σιδερογροθιά και ένα πτυσσόμενο γκλοπ.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε επίσης ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κυπαρισσίας για ληστεία κατά συναυτουργία που είχε διαπράξει στις 18-4-2013 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο συνεργών του συνεχίζονται.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα