Έξι συλλήψεις στη Λάρισα για 1 κιλό κάνναβη και 2 στιλέτα

18:56 16/7/2013 - Πηγή: TNSite
Συνελήφθησαν στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, έξι ημεδαποί, από τούς οποίους τρεις άνδρες, ηλικίας 55, 51 και 55 ετών και τρεις γυναίκες, ηλικίας 44, 40 και 35 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου «περί όπλων».

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση κάνναβης από τον έναν 55χρονο και τον 51χρονο συνεργό του, σε παραπήγματα, στάβλους

και τροχόσπιτα που διατηρεί ο πρώτος, διενεργήθηκε στους χώρους αυτούς νομότυπη έρευνα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.

Κατά την έρευνα απουσίαζαν οι δύο προαναφερόμενοι συλληφθέντες ημεδαποί, αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο δεύτερος 55χρονος και η 44χρονη, οι οποίοι διαμένουν στα τροχόσπιτα. Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ κοντά στα παραπήγματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1.095 γραμμαρίων και
- δύο ποδήλατα, των οποίων η νομιμότητα της κατοχής διερευνάται.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας προσήλθαν στο χώρο οι άλλες δύο συλληφθείσες, επιβιβαζόμενες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πτυσσόμενα στιλέτα.

Ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στις οικίες του πρώτου 55χρονου και του 51χρονου, μέσα στις οποίες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο δράστες.

Κατά τις έρευνες στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δεκατέσσερα ναρκωτικά χάπια και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα χρησιμοποιούνταν, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διακίνηση της κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα