«Έβρεξε» γκολ

01:21 14/7/2013 - Πηγή: TNSite
Ισόπαλη 11-11 ήρθε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών απέναντι στην αντίστοιχη του Καναδά, για τη δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κρατούσε μέχρι το τέλος προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως ο Καναδάς κατάφερε στα τελευταία δευτερόλεπτα να φέρει το ματς στα ίσα.

Την Κυριακή (14/7) το σύνολο του Γιώργου Μορφέση θα αντιμετωπίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τουρνουά.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 4-3, 4-3, 1-3

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Καναδά, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, έκανε

δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αποδίδοντας το αποτέλεσμα του αγώνα στην έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο λεπτό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

«Το δυσάρεστο από αυτό το παιχνίδι είναι ότι δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το σημαντικό προβάδισμα το οποίο δημιουργήσαμε και κρατήσαμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Τα παιχνίδια σ’ αυτό το επίπεδο κρίνονται στις ειδικές καταστάσεις κι εμείς σήμερα δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, αφού δεχτήκαμε δύο τέρματα στα τελευταία 45 δευτερόλεπτα. Η άμυνά μας ήταν μέτρια, όπως και χθες, και πρέπει να βελτιωθούμε, καθώς τα 11 γκολ που δεχτήκαμε χθες και σήμερα είναι πολλά. Η διαιτησία δεν πρέπει και δεν αποτελεί άλλοθι για εμάς, αλλά πρέπει να αναφέρουμε ότι οι διαιτητές επέτρεψαν στην ομάδα τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, που σε ορισμένα σημεία θύμιζαν πάλη. Το ανεξήγητο είναι ότι η ομάδα μας, ενώ έπαιζε ζώνη, ο αντίπαλος έπαιζε για σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο πρέσσινγκ, κι όμως οι ποινές στο τέλος του αγώνα ήταν 11-5 υπέρ της ομάδας του Καναδά».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα