Νέα διάκριση για την επαναστατική Ducati 1199 Panigale

01:00 14/7/2013 - Πηγή: TNSite

Τα βραβεία Σχεδίασης Red Dot αποδίδονται σε προϊόντα μαζικής παραγωγής που χαρακτηρίζονται από κορυφαία, επαναστατική ή απλά εξαιρετικά λειτουργική σχεδίαση.

Και σίγουρα η Ducati 1199 Panigale δικαιούται μιας τέτοιας βράβευσης, αφού η μοτοσυκλέτα είναι αληθινά πανέμορφη!

Κατά τη διαδικασία της απονομής των βραβείων best of the best του 2013, ελέγχθηκαν και εκτιμήθηκαν 4.662 προϊόντα. Και ανάμεσά τους ως πρώτη αναδείχθηκε

η Ducati 1199 Panigale. Η βράβευση έγινε στο Aalto Theatre της γερμανικής πόλης Έσσεν.

«Το βραβείο Red Dot ‘best of the best’ αποτελεί αναγνώριση της τρίχρονης προσπάθειας που κατέβαλε συλλογικά το Τμήμα Έρευνας και Σχεδίασης της Ducati. Με την βράβευσή της, η Panigale αλλά και η Ducati αναγνωρίζεται ως αναπόσπαστο μέλος της παγκόσμιας σχεδιαστικής ιστορίας», δήλωσε ο Andrea Ferraresi, Διευθυντής του Ducati Design Centre, κατά τη διάρκεια της απονομής στην Γερμανία.

«Κάθε κομμάτι της μοτοσυκλέτας σχεδιάστηκε με στόχο τη βέλτιστη μηχανολογική επίδοση. Και όλα μαζί τα μέρη της μοτοσυκλέτα συναποτελούν ένα αρμονικό, ανάλαφρο και οπτικά εκπληκτικό προϊόν, το οποίο εκπροσωπεί ακριβώς τη φιλοσοφία της Ducati».

Η επιλογή του πρώτου βραβείου γίνεται από 37 ειδικούς, οι οποίοι καλούνται να εκτιμήσουν τη σχεδίαση ενός προϊόντος. Στα πλαίσια της βράβευσης, μία Panigale θα εκτίθεται για τέσσερις εβδομάδες σε αίθουσα του Μουσείου Red Dot που βρίσκεται στο πολιτισμικό συγκρότημα Zeche Zollverein του Έσσεν, αλλά όχι μόνο.
Η μοτοσυκλέτα θα εκτεθεί επίσης στην Ταϊβάν και για έναν χρόνο στο Μουσείο Red Dot της Σιγκαπούρης.

newsbeast.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα