Έρχονται καλοκαιρινές βροχές

09:28 1/6/2013 - Πηγή: TNSite

Αττική

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικός αίθριος θα είναι ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία

νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα διαμορφωθεί από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στα βόρεια γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα νότια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί και θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά νοτιοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα βόρεια γενικά αίθριος καιρός και στα νότια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς και θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα