Επιβεβαίωσε την πρότασή της η Τσέλσι

17:57 17/7/2013 - Πηγή: TNSite
Οι «μπλε» του Λονδίνου, επιβεβαίωσαν πως κατάθεσαν επίσημη πρόταση αγοράς του Γουέιν Ρούνεϊ και μάλιστα, πως αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της Τρίτης!

Τότε, δηλαδή, που βγήκε στο φως της δημοσιότητας η έντονη δυσαρέσκεια του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος φερόταν εκνευρισμένος και μπερδεμένος από τη συμπεριφορά των «κόκκινων διαβόλων».

Βέβαια, από την Τσέλσι δεν διευκρίνισαν το ποσό που προσφέρθηκε (φέρεται να ανέρχεται στα 10 εκατ. λίρες) και διέψευσαν πως είχε συμπεριληφθεί επιλογή για την παραχώρηση κι ενός εκ των

Νταβίντ Λουίζ ή Χουάν Μάτα στον σύλλογο του Μάντσεστερ.

«Επιβεβαιώνουμε την κατάθεση πρότασης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ. Ωστόσο, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως στους όρους που είχαν συμπεριληφθεί στην προσφορά, δεν είχε συμπεριληφθεί παραχώρηση κάποιου από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ μας, όπως λανθασμένα αναφέρθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα» αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση των «μπλε», λίγη ώρα μετά την απόρριψη της πρότασης.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες, λίγες μέρες νωρίτερα είχε δηλώσει πως ο Ρούνεϊ θα είναι δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για την κορυφή της επίθεσης της ομάδας, ενώ δεν υπολογιζόταν ούτε για τη θέση του «δεκαριού», την οποία θα έχει ο Σίντζι Καγκάβα από τη νέα σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Αγγλία από την περασμένη Πέμπτη, έχοντας αποχωρήσει από την προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μυϊκό πρόβλημα και όλες αυτές τις μέρες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να προλάβει την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, στις 17 Αυγούστου.

Φυσικά, το θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος παραμένει ορθάνοιχτο, με τον σύλλογο του Μάντσεστερ να καθιστά σαφές πως ο παίκτης «δεν τίθεται προς πώληση», αλλά γίνεται πλέον κατανοητό πως ο Ρούνεϊ δεν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει άλλο τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Πηγή: england365

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα