«Επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις η Ρεάλ»

00:29 26/10/2013 - Πηγή: TNSite
Το δυνατό σημείο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι γρήγορες αντεπιθέσεις, κάτι που πρέπει να προσέξει στο έπακρο η Μπαρτσελόνα, όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλες Πουγιόλ.

«Παιχνίδι με παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει καλύτερα. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε, επειδή είναι πολύ γρήγορη στις αντεπιθέσεις», τόνισε ο αρχικά ο αρχηγός των Καταλανών για να συμπληρώσει:

«Έχουμε τέσσερις αμυντικούς υψηλού επιπέδου και με τον Μαρκ Μπαρτρά έχουμε ακόμα έναν αμυντικό για πολλά χρόνια στη Μπαρτσελόνα. Είχα πάντα μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του».

Ο 34χρονος

αμυντικός αναφέρθηκε και στον φίλο του από την εθνική Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας: «Η Ρεάλ έχει δυο καλούς τερματοφύλακες ο προπονητής αποφασίζει ο Ίκερ. Είναι φίλος μου, δεν ξέρω αν θα φύγει, αφού δεν έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα».

Καταλήγοντας, ο Πουγιόλ μίλησε για το πόσο σημαντικός είναι ο Χαβιέ Μασεράνο για την άμυνα των «μπλαουγκράνα»:

«Έχει περάσει τρεις σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο. Υπάρχουν λίγοι κεντρικοί αμυντικοί στον κόσμο που μπορούν να παίξουν σαν κι εκείνων. Εάν μπορούσαμε να κάνουμε ένα βίντεο από τις φορές που μας έχει βοηθήσει τότε αυτό θα ήταν πολύ μεγάλο».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα