Επίδειξη ισχύος…

09:44 19/8/2013 - Πηγή: TNSite
Ο στόχος είναι δεδομένος για τον Ολυμπιακό.

Να διατηρήσει τα κεκτημένα (πρωτάθλημα και Κύπελλο), ξεκινώντας από σήμερα την προσπάθειά του για το 5ο αστέρι στη φανέλα.

Απόψε οι Πειραιώτες ρίχνονται στη μάχη για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους και αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την Καλλονή (21:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μίτσελ

και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν επίδειξη ισχύος, αποδεικνύοντας από το πρώτο κιόλας ματς πως είναι το απόλυτο φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Όλες αυτές τις μέρες ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους επέστησε την προσοχή για την αποψινή τους αντίπαλο, η οποία έχει δείξει καλά στοιχεία στα φιλικά και επικράτησε (3-1) του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Άλλωστε, ξέρουν καλά στο Λιμάνι πως οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πέσουν θύματα. Πέρα, όμως, από τους τρεις βαθμούς το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι και το καλό θέαμα.

Η ομάδα έδειξε πως όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται και οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι αρχίζουν να μαθαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Ο 50χρονος πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές, όμως ήδη ο Χολέμπας θα πρέπει να υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός μετά τις εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση και εκείνη του Μπονγκ. Μένουν άλλοι δύο παίκτες που θα μείνουν εκτός και θα γίνουν γνωστά τα ονόματά τους λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Λυκογιάννη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μανιάτης και Φέισα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κάμπελ, Ντομίνγκες και Βάις.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σάμαρη και Σαβιόλα.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα