Επέστρεψε από την Αφρική η Φουρέιρα!

03:57 26/5/2013 - Πηγή: TNSite

Η Ελένη Φουρέιρα... δάμασε τα άγρια ζώα της Αφρικής! Η σέξι τραγουδίστρια γύρισε πριν από δύο μέρες από την Αφρική, όπου είχε πάει επαγγελματικό ταξίδι και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα τεράστια πάρκα, να επισκεφτεί ζωολογικό κήπο και φυσικά να κάνει σαφάρι.

Η σέξι τραγουδίστρια στο ταξίδι που έκανε στην Αφρική πέρασε καταπληκτικά, αφού μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια φιλανθρωπική συναυλία στο Γιοχάνεσμπουργκ. Η συνεργασία τους τον χειμώνα πήγε πολύ καλά και αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις

δυνάμεις τους και εκτός συνόρων. Φρόντισαν μάλιστα να συνδυάσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με μερικές στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας τα μαγικά τοπία και βλέποντας από κοντά τα άγρια ζώα. Η Ελένη Φουρέιρα δεν σταμάτησε να ανεβάζει στο Διαδίκτυο φωτογραφίες από το ταξίδι της δείχνοντας στους φαν της πόσο καλά περνούσε.

Η τραγουδίστρια χτες είχε την ονομαστική της εορτή και το γιόρτασε σε γνωστό bar-restaurant της παραλιακής. Φυσικά στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της Δημήτρης Πελέκης που της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν της χαλάει κανένα χατίρι.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα